Slēpts Bezvadu Lādētājs Mobilo Telefonu Ātrās Uzlādes Pad 25mm iPhone, Android Universal

w180095

€13.82

-7.44

€21.26

-34 %

Jauns produkts

Slēpts Bezvadu Lādētājs Mobilo Telefonu Ātrās Uzlādes Pad 25mm iPhone, Android Universal

1. Plānāki un vieglāki lielums: produkts ir tikai 105×80 garumā un platumā, biezums tikai 10 mm.Tas ir ērts montāžas un labāk uzskaites

2. Vairāk jutīgi uzlādes pieredze: Salīdzinājumā ar nozares produktiem, tajā pašā sprieguma un cenu līmeni, tā ir gara uzlādes attālums un uzlādes jutību.

3. Mazāks magnētiskais starojums: built-in spoles diametrs 62mm, kas ir atšķirīgi no lielā spole konfigurācijas 75-100mm nozarē, un ir mazāk magnētiskā starojuma mobilo tālruni.

4. Vairāk elastīgu jaudu, konfigurāciju: 9V strāvas padevi, savienojams ar QC2.0 vai 3.0 ātrās uzlādes adapteri kā standarts mobilajiem telefoniem, kas ir atšķirīgi no augstsprieguma elektroapgādes nozarē.

5.Vairāk viedo uzlādes vadība: overtemperature aizsardzības uzlādes, automātiskā jaudas samazināšanu vai apturēšanu uzlādes laikā, kad gaisa temperatūra sasniedz 65 grādiem, un automātiskā uzlādēšana pēc atgūšanas.

Specifikācija

Materiāls: ABS

Krāsa: Melna

Izmērs: 105*80*11mm

Komplektā Ietilpst:

1*Bezvadu Lādētāju

1*Skrūvju

1*Uzlīme

1*Double-side lentes

Tagi: nopirkt tālruni, anker bezvadu lādētāji, tālruņa lādētājs, aukey auto bezvadu lādētāju, universāla bezvadu uzlādes moduli, bezvadu lādētāju, lādētājs burvju bezvadu, baseus qi bezvadu, samsung bezvadu lādētājs, android tālrunis

Funkcijas Lietot Ar Tālruņa
Uzlādes Kluču Materiāls Plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Savienotāja Tips C Tips
Zīmola Nosaukums yinkuu
Saderīgu Zīmols Apple iPhone
Kvalitātes Sertifikāciju CCC
Iebūvēts Dzesēšanas Ventilators No
Formas Īpatnība Rakstāmgalda Paliktni,

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti