Jaunā Luksusa Austiņu Gadījumā Xiaomi Air2 Air 2 Se Lietā Marmora Ziedu Krāsas Cietos vākos Būtiska, lai Xiaomi Mi Gaisa Punkti Pro 2 Se Lietā

w17930

€3.63

-1.48

€5.11

-28 %

Jauns produkts

Dārgie Krievu Draugi,

Lūdzu, lūdzu, sniegt saņēmēja pilns nosaukums, jo no krievijas politikas,tāpēc, ka zemes gabals var tikt piegādātas jums uz laiku.Citādi,mums nav atbildīgs par neizdevušos piegādi, ko izraisa informācijas trūkst,paldies!

Luksusa Austiņu Gadījumā Xiaomi Air2 Air 2 Se Lietā Marmora Ziedu Krāsas Cietos vākos Būtiska, lai Xiaomi Mi Gaisa Punkti Pro 2 Se Lietā

Postenis Apraksts 1.100% pavisam jaunu augstas kvalitātes 2. gadījums.Aizsargā jūsu planšetdatoru no putekļiem,skrāpējumiem 3.Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla silikona 4.Gadījumā Der Tikai, Lai Xiaomi Airdots Pro 2 SE / Air2 SE Paketi, kas Iekļauti 1 x Aizsargapģērbs Lietā (citi aksesuāri & austiņas nav iekļautas)

Mēs pieņemam visus maksājumu veidus, uz platformas,jūs varat izvēlēties kādu no maksājuma metodi, kā jums patīk.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā pēc pasūtījuma.

Mēs kuģis uz zemes gabala robežās 2-5 darba dienas(ne brīvdienu sezonu)pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts ar platformu.

Jūsu labas atsauksmes(5 Zvaigznes), kas ir ļoti svarīgi mums.

Lūdzu, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes, kas sākas ar 5, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkādu informāciju,mēs atrisināt šo problēmu jūsu nekavējoties,paldies.Novēlam jums laimīgu iepirkšanos!

Tagi: air 2 gadījumā xiaomi, air 2 pro xiaomi, air 2 mi, xiaomi mi airdots pro 2 lietu vāku, redmi dot 2, lodziņā gaisa punkti 2 xiaomi oriģināls, mi taisnība, bezvadu austiņas, 2 pamata mini, xiaomi auto gaisa, tws ar tekstu, gaisa transporta departamenta

Metode Pārdošanas Mazumtirdzniecības / Vairumtirdzniecības / Drop shipping
Izmērs for Xiaomi Air2 Air 2 Se Case
Vienuma Tips Austiņas Gadījumos
Modeļa Numurs par Xiaomi Mi Gaisa Punkti Pro 2 Se Lietā
Sajauc Krāsas Atbalsts
Funkcijas Aizsargātu Jūsu Planšetdatoru
Zīmola Nosaukums VBNM
krāsa Kā Uz Bildes
Iezīme Piliens izturība, Anti-Dust
Materiāls Plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iepakojums Opp maisā
Kvalitāte A++++
izcelsmes vieta Ķīna

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti