Jauns
Infrasarkano staru Termometrs Augstas precizitātes bezkontakta Temperatūras Ciparu LCD Pyrometer Rūpniecības pakāpes Higrometru, Rūpniecības Āra

Infrasarkano staru Termometrs Augstas precizitātes bezkontakta Temperatūras Ciparu LCD Pyrometer Rūpniecības pakāpes Higrometru, Rūpniecības Āra

w178219

€40.48

-7.14

€47.62

-14 %

Jauns produkts

Infrasarkano staru Termometrs Augstas precizitātes bezkontakta Temperatūras Ciparu LCD Pyrometer Rūpniecības pakāpes Higrometru, Rūpniecības Āra Paziņojums: Baudīt 2% atlaidi 2gab Atbalsta piliens kuģniecības un vairumtirdzniecības !Lielu pasūtījumu, lielas atlaides !!!Atbalsta mazumtirdzniecības maisa Atbalsta Samaisa, lai & dropshipping

produkta apraksts

Testa 810 infrasarkano staru termometrs, divi-kanāls temperatūras mērījumiem, kas var izmērīt virsmas temperatūra objektu infrasarkano bezkontakta režīmā, un vienlaicīgi mērīt gaisa temperatūru, izmantojot iebūvēto NTC thermistor temperatūras sensors un automātiski aprēķināt temperatūras starpība un ir tieši displejs ar apgaismojumu displeja.

Funkciju un piemērotu testa 810 infrasarkano staru termometrs

Ar testa 810 infrasarkano staru termometrs ir īpaši piemērots HVAC nozarē.Virsmas temperatūras no radiatoriem, gaisa ventilācijas vai durvju un logu var mērīt infrasarkano, nospiežot pogu, un salīdzinājumā ar gaisa temperatūru.

Ar testa 810 infrasarkano staru termometrs ir viegli veikt apkārt un gatavs pārbaudīt.Ar testa 810 infrasarkano staru termometrs aprīkots ar viena punkta lāzeru, kuru mērķis ir funkcija, lai palīdzētu nostāju mērījumu jomā laikā, infrasarkanie bezkontaktu virsmas temperatūras mērījumus.6:1 optiskā izšķirtspēja ir piemērota vidēja attāluma noteikšanas.

Emisiju līmenis testa 810 infrasarkano staru termometrs ir regulējams, un mērījumu koriģē saskaņā ar emisijas virsmas no dažādiem objektiem, lai mēra, kas var sasniegt augstu mērījumu precizitāti.Iebūvēts gaisa temperatūras sensors ir arī ļoti ticami: NTC temperatūras sensora pasākumus, gaisa temperatūra ļoti.

Turklāt testa 810 ir vairākas citas funkcijas, piemēram, reklāmas lielos/mazos vērtībām un lasīšanas turiet funkciju (viegli ieraksta mērījumu dati).

Produkts satur:

Testa 810 infrasarkanais termometrs ar iebūvētu KORIDORA thermistor temperatūras sensors, tostarp aizsargvāciņš, seguma, akumulatoru un rūpnīcas ziņojumu.

NTC Mērīšanas diapazons: -10 ~ +50 °C Mērīšanas precizitāte: ±0,5 °C Izšķirtspēja: 0.1 °C Mērīšanas ātrums: 0.5 s

Infrasarkanais temperatūras diapazons: -30 ~ +300 °C

Infrasarkanā temperatūras mērīšanas precizitāte: ±2.0 °C (-30 ~ +100 °C)

±2 % no mērījumu atlikušo diapazons

Mērīšanas ātrums: 0.5 s

Infrasarkano izšķirtspēja: 0.1 °C

parametrs:

Izmēri: 119 x 46 x 25 mm (ieskaitot seguma)

Darbības temperatūra: -10 ~ +50 °C

Aizsardzības pakāpe: IP40

Baterijas tips: 2 AAA baterijas (nav piegādes komplektā)

Akumulatora ekspluatācijas laiks: 50 stundas (normāla lietošana, izslēdziet apgaismojumu)

Svars: 90 g (ieskaitot akumulatoru un aizsardzības pārklājums)

Tagi: aizsargjoslu apkakles iphone, zelta mājokļu iphone8, gladiators sieviete ceļgalu, freya melns peldkostīms, frica krekli vintage, zelta zirgs aproču pogas, sieviešu vakuuma sūcējs, sieviešu usb ligzda 35mm, g10 m tālvadības pults

funkcija 3 NTC temperatūras Mērītājs
Usage1 Ciparu LCD
Funkcija 1 Infrasarkano Staru Termometrs
Function1 augstas precizitātes
Displeja Tips Digitālā
Usage3 Higrometru
Usage2 Pyrometer
50 Stundas 50 stundas (normāla lietošana, izslēdziet apgaismojumu)
Modeļa Numurs Testa 810
Zīmola Nosaukums MiLESEEY

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti