Ūdens Sildītājs Baseins 3000W Nerūsējošā Tērauda Iegremdēšanas Sildītājs Apturēšanu, Elektriskā Ūdens Sildītāja s ES Plug

w177964

€20.63

-6.17

€26.80

-23 %

Jauns produkts

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Lūdzu, Ņemiet vērā: Lūdzu, izlasiet instrukciju un piesardzības pasākumi pirms lietošanas uzmanīgi.Šo produktu nevar izmantot ar bērniem.Lūdzu, nespiediet ūdens tieši ar savu ķermeni, kad apkures ūdeni, jo tas var novest pie gaismas straumes.

Produkta norādījumiem: Pirmā instalēt traukā ar piemērotu ūdens, pēc tam ievietojiet apkures caurules, ūdens un ievietojiet kontaktdakšu.Pēc tam, kad ūdens temperatūra ir ierakstīts, izvelciet kontaktdakšu pirms lietošanas un nogaidīt 20 sekundes, lai nodrošinātu drošību.

Nepieskarieties: kopš virszemes apkures caurule vēl ir siltuma, nespiediet to ar rokām un nenovietojiet to uz objektu, kas nav izturīgs pret augstu temperatūru, jo tas var sadedzināt jūsu ķermeņa, un jūsu objektiem.Tas ir tikai ieteicams, lai sadedzinātu tīra krāna ūdens (parasts balts ūdens).

Prakses izmantošana: ūdens līmenim jābūt iegrimis metāla daļa no elektriskā apkure .Izmantot sausais ūdens ir stingri aizliegta.

Gadījumā tvertne: vanna cilindru.Plastmasas spaiņi, plastmasas vannas, piepūšamie baseini, vannas, kāju peldi, spaiņi, produkts ir apturēta, visām tvertnēm, kuras ir pakļautas piesardzības pasākumi, un to var lietot droši.

Plug type: ES kontaktdakšu, attiecas uz Indonēziju, Vācija, Francija, Spānija, Itālija u. c.

Īpašības:

1. Augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, kas padara ūdens sildītājs nerūsējošs, izturīgs pret koroziju, drošāka un ir ilgs kalpošanas laiks.

2. Spirāli iegremdēšanas konstrukcija nodrošina pat siltumu un ātri siltuma vadītspēju, kas uzlabo apkures sniegumu.

3. Tā nenonāk saskarē ar konteineru, bet pludiņiem, ko pati darba laikā, tāpēc, ka to var droši izmantot.

4. Objektu var viegli karsē ar 2 metru biezu vara stieples.

5. Augstas veiktspējas var nodrošināt ātrāku apkures ātrumu.

6. Tas ir viegls un viegli pārnēsājams un uzglabājams.

Specifikācijas:

Tips: baseins ūdens sildītājs

Materiāls: nerūsējošais tērauds

Kabeļa garums: apm. 200 cm

Spriegums: 220-250 V, 50 Hz

Jauda: 3000W

Barošanas avots: elektroenerģijas

Lietošana: spainis, plastmasas spainis, piepūšamo baseinu, vannas emaljas

Krāsa: sarkana un sudraba

Iepakojuma saraksts:

1 x baseins, ūdens sildītājs

1 x termometrs

1 x tērauda bumbu

1 x smilšpapīru

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: elektriskais sildītājs baseins, sildītājs baseins, jauda ūdens sildītājs, electr sildītājs, clipper matu surker, siltuma baseins, desmit saules ūdens sildītājs, katla termostats, 110 v ūdens sildītājs, sildītājs, ūdens

Jauda (W) 5w
Uzglabāšanas / Tankless Instant / Tankless
Zīmola Nosaukums Surker
Jauda 10L
Spriegums (V) 6V
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija NAV

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti