WIS Ūdens Būtība Maskas Sejas Ādas Kopšanai Maigi Mitrinošas, Barojošas Lapa Maska Sejai

w177867

€16.12

-26.28

€42.40

-61 %

Jauns produkts

Funkcijas

1.Atbrīvot karsta un sarkana āda pēc sauļošanās, atdzesē un samazināt iekaisumu, novērst nevēlamu blakņu. 2.Dažādu augu esences baro ādu un palīdz regulēt trauslo ādu. 3.Tas satur Auzu Alkaloīds, kuru var cīnīties alerģijas. 4.Akciju nomierinoša sejas maska jebkurā laikā. 5.Satur sastāvdaļas, kam ir izcilas nomierinošas un mitrinošas īpašības, piemēram, auzu alkaloīdi un baltā sēnītes.Tā ārstē sausu, raupju ādu gludu un mitrs.

Par Kuģniecības:

1. Pēc pasūtījuma veikšanas, mēs noorganizēs piegādi 2days laikā, un mēs ar kavēšanos 1-2 dienas brīvdienās 2. Piegādes laiks lielākajā daļā valstu ir 20-40 dienas, attālās valstīs, vai īpašu apstākļu dēļ aptuveni 60 dienu laikā 3. Ja jūs neesat saņēmis preces , lūdzu, sazinieties ar mums.s.a.lpp.

Atsauksmes Par:

1.Ja jums ir apmierināt ar mūsu pakalpojumiem un produktiem,Ceru, ka jūs varat sniegt mums 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes.Jūsu atbalsts nozīmē ļoti daudz, lai mums. 2.Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs palīdzēsim jums atrisināt to! 3.Mērķis WIS ir klientu apmierinātība!

Par WIS:

WIS ir zīmols, kas izstrādāta sadarbībā ar Šveici.Tas ievieš progresīvas tehnoloģijas un izejmateriāli, Šveices RAHN Grupa, kas ražo kosmētiku atbilstoši standartiem, medikamentus, veic zinātnisko un efektīvas idejas, un ir apņēmusies panākt, lai ādas kopšanas vairāk zinātnisko un efektivitāti, apvienojot jauniem patērētājiem ar Nāk uz skaistu ādu pieredzi.

Tagi: 3d sejas masāža rullīšu, pistil, otu aci, edc17, pirms, sejas tīrīšanu, berger, e maska, sejas krēms, xioami

Modeļa Numurs Ūdens būtība sejas maska
Sertifikācija GZZZ
Formulēšana Šķidrums
Zīmola Nosaukums wis
Valstī/Reģionā Ražošana Ķīna
Vienuma Tips Ārstēšana Un Maska
Veids Ietin Maska
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme Dziļums Papildināšana
Izmantošana Visu Seju
Ādas Tips visu veidu
Dzimums Unisex
GZZZ YGZWBZ
Sastāvdaļas TREMELLA EKSTRAKTS
NETO MASAS 25g/gab

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti