Jauns
Aizliegums Zhi Lian, Herba Scutellariae Barbatae, Kipa Herb, Bing Tou Cao

Aizliegums Zhi Lian, Herba Scutellariae Barbatae, Kipa Herb, Bing Tou Cao

w177122

€8.33

-1.47

€9.80

-15 %

Jauns produkts

Apraksts

Nopirkt Žāvētu Aizliegumu Zhi Lian 半枝蓮, Herba Scutellariae Barbatae, Kipa Herb, Bing Tou Cao Online Tieši No Ķīnas.Mēs esam profesionāli dabas Tradicionālā Ķīniešu Ārstniecības augu piegādātājs, kurš specializējas tiešsaistes mazumtirdzniecības labāko kvalitāti, Taras TCM Augu, apsveicu jūs!Jebkuru Jautājumu Vienkārši Justies Brīvi, Lai Conatct Mums>>

Produkta Apraksts:

Produkta Nosaukums: Žāvētas Herba Scutellariae Barbatae

Latīņu Nosaukums: Kipa Herb

Parastais Nosaukums: Ķīnas Bing Tou Cao Herb

Ķīnas Nosaukums: Ban Zhi Lian 半枝蓮

Izcelsmes Valsts: Fujian Province,Ķīna

Iepakojums: Maisiņš

Uzglabāšana: Uzglabāt vēsā, sausā un bez gaismas vietā

Lasīt Vairāk Info.Par To (Angļu Valodā):

Mums ir labi pazīstama ar augstākās kvalitātes augus un labākās Ķīniešu garšaugi ir pieejami, sniedz unsulfured un organisko garšaugi.Lai nodrošinātu augstas kvalitātes garšaugi ar pieņemamām cenām, lai jums!

Ķīnas augu izcelsmes zāles ir galvenokārt augu bāzes, bet daži preparāti, kas ietver minerālu un dzīvnieku izcelsmes produktiem.Tie tiek izmantoti, lai saglabātu līdzsvaru starp indivīda enerģijas Cji (plaši pazīstama kā "Iņ-Jaņ" enerģiju).

Ar vēsturi, kas ir vairāk nekā 2000 gadu, Tradicionālā Ķīniešu Medicīna (TCM) ir izveidojusi unikālu teoriju sistēma, diagnosticēt un izārstēt slimības.Izpratne par cilvēka ķermeni un jēdziens par slimību, būtiski atšķiras no Rietumu medicīnas.

Lasīt Vairāk Info.Par To (Ķīniešu 中文介绍):

半枝莲概述

半枝莲为唇形科植物半枝莲的全草,又名:并头草、狭叶韩信草、牙刷草、四方马兰等。

生于溪沟边、田边或湿润草地上。夏、秋二季茎叶茂盛时采挖,洗净,晒干。

半枝莲各家论述

据《广西药植图志》记载:"消炎,散瘀,止血。主跌打伤,血痢。"

半枝莲性状

【性味] aicina 味辛,苦,性寒。

【归经] aicina 归肺,肝,肾经。

干燥全草,叶片多已脱落,为带有花穗的茎与枝,长15~25厘米,四棱形,表面黄绿色或紫棕色,光滑,质柔软,折断面纤维状,中空;残留的叶片深黄绿色,多破碎不全,皱缩卷曲,质脆而易脱落;花穗着生在枝端,黄绿色。臭微弱,味微咸苦。

Visi Mūsu Raw Augi tiek žāvēti, sterilizēta, testēti un iepakoti vakuumā-noslēgtos maisos vai kartona kārbās.Lūdzu, ņemiet vērā, ka Augi sastāv no faktiskajām visu, raw pēteris i.e.augļi, stumbrs, sakne, zieds, minerālu, utt.) un nav pārstrādā pulveri, uzmavas, vāciņi vai formulas.Visu Raw Augi, neietver lietošanas informāciju, kā tie ir paredzēti profesionālo herbalists un tiem klientiem, kuriem ir pieredze un zināšanas, kas nepieciešamas, lai droši sagatavot savu formulu.

Saistību atruna

Individuālie rezultāti var atšķirties.Šis produkts nav paredzēts, diagnosticēt, ārstēt, ārstēt vai novērst jebkuru slimību.Paziņojumus šajā mājas lapā, un visi saistītie uzņēmumi nav novērtējusi FDA.Padomus par ārstniecības vai aprūpes slimnieki būtu, ko iegūst, konsultējoties ar apmācītu veselības aprūpes darbinieku.

Lasīt Vairāk Par Mūsu Ārstniecības Augiem Pamatnostādnes>>

Uzziniet vairāk par šo preci

Tagi: docker cepure, lielas uzlīmes sienu, dzirnavas herb, multivitamīnu, ananāsu sēklas, hamam, nezāļu herbe, bing trusis, bio garšaugi, lian li

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti