200cc Rokasgrāmata Eļļas Sūkņa Šķidruma Nosūcējs Automobiļu Motoru Iesūkšanas Ieguve Sūknis

w176609

€5.55

-4.36

€9.91

-43 %

Jauns produkts

Apraksts:

Ekstrakts un ievada šķidrumu: Lietojiet vienkāršu adatu tipa rīcību Autobūves Šķidruma Pārsūtīt Rokas Sūknis Šļirci no Pudeles Transmisiju, Bremžu, Stūres iekārta, Diferenciāļu Nosūcējs, Dozators ar sūkni šķidrumi un izejas (ekstrakti vai neattiecas) ātri un tīri.

Izmantot ar vairākiem šķidrumi: Liels evakuācijas vai papildināšanas off master cilindrus un citus rezervuāri, ieguves bremžu šķidrumu rezervuārā un pievienojot jaunus šķidruma pirms skalošanas bremžu šķidruma pie suportiem, par stūres iekārta ar pastiprinātāju, dzesēšanas šķidrumu, eļļas maiņa, mainot ass aizmugurē, smērvielas, uzpildes pārnesumkārbām ar nav eļļas līmeņa mērītāju, kas prasa sūknēšanas šķidrumu caur aizpildīt caurumu pusē dzelzceļu, un aizpildot nodošanas gadījumu un atšķirības; var pat nodot augstas viskozitātes šķidrumiem.

Situable noņemšanai un uzpildes bremžu šķidrums, antifrīza, transmisijas eļļas, arī stūres iekārta ar pastiprinātāju šķidrums un vairāk.

Liels ieguves vai mainot motoru eļļas vai smērvielas, jo ltv ir, laivas, lauksaimniecības iekārtas, rūpniecības pārnesumu kārbas, mehānisko transportlīdzekļu, motocikli, RV ' s, utt.

Lieljaudas konstrukcija piedāvā lielu spēku un izturību.

Specifikācija:

Materiāls: Plastmasa

Tilpums: 200 KP

Tehnoloģija: Manuāla

Izmērs: apm: 6x6x29.5cm/ 2.36x2.36x11.6inch

Krāsa: Melna un Balta

Komplektā Ietilpst:

1 Iestatiet Šķidruma Nosūcējs

Tagi: lady sūkņi 2018, šļirci eļļas, Rokas sūknis, eļļas sūkņa nodošanas, nx250, profesionālas eļļas iesūkšanas sūknis, Smērvielu Pistoli, eļļas sūkņa iesūkšanas, imaje pārsūtīt sūknis, nosūcējs, eļļas sūknis

Zīmola Nosaukums Dovewill

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti