Pagriezt Grims Organizators Storage Box 360 Grādu Kosmētika Pārredzamu Uzglabāšanas Plaukts Kristālu Displejs Stāvēt Montāža Lielu Jaudu

w176281

€20.02

-5.65

€25.67

-22 %

Jauns produkts

360 grādu rotējoša grims uzglabāšanas kaste, ideāls, lai organizētu un uzglabātu jūsu kosmētika un piederumi; viegla piekļuve visām aplauzums produktiem.

Tas var būt viss, rotaslietas, kosmētika, kosmētikas sukas, ādas kopšanas līdzekļos, lūpu krāsas, nagu lakas, acu zīmuļi u.c.šajā lielgabarīta konteineri.

Augšējā nodalījumā ir ideāls nagu knaibles un otas.Tuvajos ādas kopšanas pudeles, smaržu pudeli, trauku mazgāšanas šķidrums.Biezs un izturīgs, paplātes, ir pietiekami spēcīga, lai izturētu smago produktiem.

Viegli salikt un izjaukt saskaņā ar lietotāja rokasgrāmatā, ietaupot counter telpā un tur countertop, tualetes galds un tualetes galds veikls.

Tur ir 2-3% starpība saskaņā ar manuālo mērījumu.

lūdzu, pārbaudiet mērījumu diagramma uzmanīgi, pirms jūs iegādāties šo preci.

1 inch = 2.54 cm

Lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu atšķirības ir pieņemamas sakarā ar gaismu un ekrāns.

Piezīme: Uzstādīšana ir ātra un vienkārša, lūdzu, skatiet lietošanas rokasgrāmatu, kas pēc preču saņemšanas.

Ko Jūs Iegūsiet:

1 x veido Gadījumā

Rotate (Pagriezt), Grims Organizators ,Uzglabāšanas Kārba ,360 Grādu, Kosmētika, Caurspīdīgs ,Uzglabāšanas Plaukts ,Kristālu ,Displejs Stāvēt ,Montāža, Lielu Kapacitāti,

1).Mēs kuģis 3-5 darba dienu laikā (pēc jūsu pasūtījuma daudzums) pēc saņemšanas jūsu maksājumu.

2).PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju, un neietver brīvdienās un svētku dienās.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši brīvdienās.

3).piegādes laiks:

A).Beidz 4-10 darba dienu laikā no UPS / Fedex

B). 6-15 darba dienās sniedz EMS

C).Šajā 20-40 darba dienu laikā no Ķīnas ziņu Aviopastu, krievijas valsts parasti vajag vairāk dienas.

d).Mēs nosūtīsim jums saskaņā ar jūsu atrašanās vietu un loģistikas metode jums izvēlēties, un jums būs iegūt izsekošanas numuru 1-3 dienu laikā pēc piegādes.

E).Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem negadījumiem, aizkavēšanos vai citas problēmas, kas ir atbildīgi par transporta pakalpojumi.

Kopš manuāla mērīšana, var izraisīt izmēru novirze (pozitīvas un negatīvas 1-2cm svārstības), krāsu atšķirība izraisa faktori, piemēram, reklāmas, laikapstākļi, apgaismojums, utt.Attēls ir dažādas krāsas dažādos ekrānos, bet tikai nelielas atšķirības nebūs, Lūdzu, saprast, ka produkts ir ietekmēta.

Cienījamais pircējs, ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu atsauksmi, tad mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un jūs apmierināti.Tas ir ļoti svarīgi, lai mums, un paldies par jūsu sapratni.

Paldies, nāk, un ir jauka diena.

Tagi: kaste grims organizators, salokāma kosmētikas plaukts, kārba ādas kopšanai, 360 rotējoša grims organizācijām, biroja organaizer, emaljas crystal box, 360 grims, liels uzglabāšanas gultas, eiropā noliktavā piegāde, dokumentu mape

Plastmasas Tips PS
izmantojiet 1 Kosmētikas uzglabāšanas kaste
Veids Uzglabāšanas Kastes & Tvertnes
Izmantošana Citi
Produkts Citi
Jauda > 65 Alpu cukura
Slodze 150 kg
Režģu Daudzums 30
Stils Eiropa
Materiāls PS
Modeļa Numurs grims organizators
Iezīme Noliktavā
krāsa Caurspīdīga
Funkcija 3 Lielas ietilpības kosmētikas uzglabāšanas kaste
Feature1 360 grādu rotējoša uzglabāšanas plaukts
Iezīme 2 Kompleksa montāža
Forma KĀRTA
Technics Spīdīgs
Specifikācija 33*15*85cm

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti