1gb Auto Stils Metāla Automobiļu Emblēmu LONE STAR/TEXAS MŪRNIEKS, LONE STAR EDITON Uzlīmi, Emblēmu, Logo Decal, Lai Dodge, Jeep, FORD, VOLVO

w1762

€3.26

-1.14

€4.40

-25 %

Jauns produkts

[xlmodel]-[custom]-[8888] Karsti Priekšmeti

Pakete ietver:

1gb*auto uzlīmes

Par produktu:

1.Izgatavoti no augsta blīvuma Metāla, mūsu emblēma ir izstrādāta tā, lai pēdējos gadus, nekad izbalināt, ūdens pierādījums un pašlīmējošās.

2.Piestiprināta ar līmlentu, viegli uzstādīt, Bez instrumentu nepieciešamības.var izmantot jebkuru tīru līdzenas virsmas -transportlīdzekļu, auto durvis, auto virsbūves ,automašīnu sānu spārnos ,auto aizmugurējā bagāžnieka , utt.

3.Viegli Noņemt bez atlikuma, nekad kaitējumu gleznu jūsu auto.

4.Izsmalcinātu dizainu, nosūta nebeidzamu jautrību jūsu dzīvē.Vienkāršu, bet izcilu auto logo modelēšana.Visas bildes ir īstas šaušanu, ko jūs redzat ir tas, ko jūs saņemsiet.

5.Universāls: piemērots visvairāk automašīnas, kravas automašīnas, Apvidus auto, motocikliem, sporta velosipēdi, sacīkšu velosipēdi, pielāgotus velosipēdus utt.

6.Personalizēt un atjaunināt savu auto, stilīgs dizains ļauj pielāgot izskatu.

Uzstādīšanas metode:

Noslaukiet iekārtas atrašanās vietas tīri, noņemiet abpusējo līmlenti, noteikt tā, lai otrā pusē zīmes, pēc tam uzliek to uz uzstādīšanas vietu un piespiediet to stingri.

Piezīme: produkts iestatīts pareizi, 24 stundu laikā pēc pieslēguma.Šajā laikā nepārvietojiet izstrādājumu.Ja, noņemot produktu, lūdzu, noņemt lēnām, lai izvairītos no bojājumiem automašīnas virsmas.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotogrāfijas Saraksts

Tagi: volvo s80, brīvmūrnieks, auto uzlīmi volvo, žetons volvo, austrumu zvaigzne, masonu flīžu uzlīmes, lone ranger žetons, lone star, Bezmaksas Mūrnieks, vīrieši tetovējums

Objekta Garumu 7.5cm
Dropshipping
Zīmola Nosaukums LrLJN
Veida Uzlīmes Radošā Uzlīmes
Uzlīmju Izvietojumu Visu Ķermeni
Postenis Augstums 0.2cm
Iepakojums Nav Iepakoti,
Veids Citi 3D Uzlīmes
Modeļa Nosaukums auto uzlīmi, emblēmu
Objektu Platums 7.5cm
Modelis Oem
Dizains Vārdiem
Postenis Diametrs 7.5cm
Kategorijas 3D

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti