Iņ un Jaņ Pūķi Melna ar JoJoesArt Kapuci Segu 3d Dzīvnieku Pieaugušajiem Bērniem Sherpa Fleece Apģērba Mest Segu Microfiber

w176054

€20.72

-8.89

€29.61

-30 %

Jauns produkts

Posteņa Nosaukums: Kapuci Segu iepakojumu Sarakstu: 1*Segu Auduma: Mīksto c rystal samta priekšā, Silts sherpa fleece atpakaļ Lielums: 59"x78.7" (150cmx200cm Pieaugušajiem), 50"x60" (127cmx152cm Bērniem) Viegla Kopšana: Mašīna mazgāšana vai rokas mazgāt, veļas sausā par zemu siltuma, Izvairīties no tiešas siltuma, nelietojiet balinātāju Sezona: Pavasaris, Vasara, Rudens, Ziemas BeddingOutlet Atgādinājums: 1) lai saglabātu krāsu svaigu, Tas ir labāk pievienot sāli, lai ūdens jūsu pirmās mazgāšanas. 2) Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 3) Lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana.Cienījamie dropshippers, lūdzu, rūpīgi izlasiet šo:

Jums ir atļauts pārdot šo produktu jūsu veikalā, ko pēc šiem noteikumiem: 1. Saglabāt māksla " oriģināls nosaukums, kad nosaucot savu produktu. 2. Ietver izpildītāja vārdu. 3. Pievienot mākslinieka logo, lai jūsu foto galerija.Piemēram, produkta nosaukums: Uguns un Ledus, JoJoesArt Kapuci Segu Ar šiem noteikumiem, jums ir aizsargāta ar mūsu autortiesību noteikumus un jūsu veikalā būs pasargāti no mūsu Intelektuālā īpašuma) rīcību pret nesankcionētu tirdzniecība.Mēs uzskatām, mākslinieku un stāvēt aiz tās, lai saņemtu honorāru par viņu smago darbu!Atklājiet mūsu Mākslinieki ekskluzīvu kolekciju!Šeit jūs varat redzēt, kā mūsu mākslinieki, pārlej visu savu sirdi izveidi īpašas lietas , lai jūs justos kā daļa no viņu pasaules.Tas ir iemesls, kāpēc katru jaunu gabalu viņi kuģiem, ir nedēļas, ja ne mēnešus, darba aiz tā ... lai jūs zinātu, ka jums būs nopirkt kaut ko, kas darinātas ar rūpību un mīlestību.Un klausīties... ka pašiem pūles ir tas, kas ļauj jums izveidot savienojumu ar šo mākslas darbu tik viegli.Tādējādi jūs pastāvīgi atrast sev no šis pasaules, iegremdē stāsts aiz katras gabals.Tātad, ne jūs vēlaties darīt kaut ko nozīmīgu pārāk?Nu, guess what?Jūs tiešām var palīdzēt... ... jo katru reizi, kad jūs nopirkt stuff no mūsu "Mākslinieki Ekskluzīvu Kolekciju" jums būs atbalsts topošajiem māksliniekiem, palīdzot tiem saglabāt nogādāt vērtīgu, skaistu un revolucionārs mākslas darbu, lai mūsu pasauli. ...un (kas vēl svarīgāk), lai saglabātu cīņu par savu sapni būt veiksmīgs mākslinieks.

Jūs varat staigāt ap māju un atpūsties uz dīvāna ar mūsu kapuci sega, tā nebūs vilkt uz zemes, kad jūs valkā to.Labs izmērs lielākiem bērniem, pieaugušajiem, vecākiem un vecvecākiem!Liela izmēra varat wrap jums labi un novērstu aukstuma.Ultra soft premium audums (100% Microfiber Vilnas) iespiestas ārpuses, iekšpusē ir iekrāsots baltā krāsā.Ideāls priekš ziemas, lai vienkārši wrap tos, skatoties TV, lounging uz dīvāna/gultas, lasīšana, studēšana, guļ, snuggling, kempings, spēlējot spēles, un nosnausties.

Tagi: kokvilnas auduma sherpa, sega zaķis, pūķis rotaļlietas, yin yang, reggee kapuci segu, kapuci svērto segu, dekoru pūķis, tamborēšanas mest, pūķis figur, uzlīmes sienas yin yang

Izmantošana Mājas, Viesnīcas...
Priekšrocības Ērtu, Karstā Pārdošanas
Pakāpe Kvalitāte
gadalaiki Pavasaris, Vasara, Rudens, Ziema
Iezīme Valkājamas
Krāsu Izturība (Klases) 4
Materiāls Sherpa Fleece
Zīmola Nosaukums BeddingOutlet
Stils Sarža
Mazgāt Stils Rokas Mazgāšana
Modeļa Numurs Kapuci Segu
Svars 0.5kg
raksts IESPIESTS
Technics Austs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iestatīt Tipu No
Sezona Pavasara/Rudens
Veids Kapuci Segu
Mazgāšanas Padomi Rokas Mazgāšana
Modelis Tips skatuvisks
Audums Sherpa Fleece
Izmērs Height*Width
Vecuma Grupa Pieaugušie
Forma Kapuci Segu

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti