Bezvadu Austiņas Bluetooth Austiņas TWS Austiņas Lotus Mini Austiņas Spēļu Austiņas, Ausu Gadījumā, ja Ar mikrofonu austiņas

w175205

€8.02

-4.31

€12.33

-34 %

Jauns produkts

Bluetooth austiņas TWS 5.1 Bezvadu austiņas Bluetooth Austiņas Ar Touch Kontroli Ūdensizturīgs Sporta 2000mah mini lukturītis

Nosaukums: TWS Bezvadu Bluetooth Austiņas Tips: Bluetooth Austiņas, Bezvadu Austiņas, Ūdensizturīgs Austiņas Līdzeklis 1: Bezvadu Austiņas, Bluetooth Austiņas, Handfree Austiņas, TWS Bluetooth Austiņas Iezīme 2:2000mAh Uzlādes Lieta,LED Displejs, IPX5 Ūdensizturīgs, Automātiska savienošana Pārī, izmantojot Bluetooth 5.1 Austiņas Amats: audifonos para celular + auriculares bluetooth inalambrico Par piegādes 1. Prece tiks piegādāta laikā 1 - 5 darba dienu laikā.

1 ) Normālos apstākļos: nonāktu galamērķī apmēram 15 - 35 dienas

2 ) ir īpaši apstākļi, 35 - 60 dienas ( ieskaitot, bet neaprobežojoties ar: nepārvaramas varas dēļ, muitas pārbaudes, politikas korekciju, atvaļinājumu, attālinātās teritorijās, u.c. )

Kompensācijas

Mēs pārbaudīsim kvalitātes preces pirms nosūtīšanas.Ja negaidīta problēma rodas, mēs ceram, ka, lai atrisinātu pircēja problēmu miermīlīgā ceļā, izmantojot šādiem veidiem:

1, Ja tas ir kvalitātes jautājums, pircējs var iesniegt strīdu 15 dienu laikā pēc preču saņemšanas, un pircējam ir jāsniedz pierādījumi, piemēram, fotogrāfijas vai videoklipus, lai pārdevējs.

2. Pircējs uzņemas pilnu atbildību par mākslīgo bojājumus.

3. Produkta kvalitāti apstrādes procedūras:

1 ) pircējs atgriež preci uz asv, un ir atbildīgs par atgriešanos kravu.Pēc tam, kad mēs saņemtu preces, mēs nosūtīsim jaunu produktu pircēji un maksāt kravu atkārtota sūtīšana.

2 ) Ja preces ( ieskaitot kravu, kopējā cena ir mazāka par 10 ASV dolāriem ) ir kvalitātes problēmas, mēs nosūtīt jaunu produktu nākamo pasūtījumu.Ja pircējs neplāno veikt pasūtījumu tuvākajā nākotnē, pircējs var samaksāt kravu sūtīšana vēlreiz un pieprasījuma sūtīšana vēlreiz jauno produktu.

Par atsauksmes

1. Mēs paļaujamies uz klientu apmierinātību, lai sasniegtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

2. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes.Mēs sniegs jums pozitīvas atsauksmes vēlāk.

3. Sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs jums atrisināt jebkādas problēmas ar jums, cik ātri vien iespējams.

Mūsu darba laiks ir no 9: 00 līdz 23: 00 Pekinas laika.

Es ceru, ka jums ir liels iepirkšanās pieredzi šeit.

Par Atgriešanos

1. jums ir 7 dienas, lai sazinātos un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk, tad 7 dienu laikā.tiek uzskatīts, izmantot, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir provied mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

Tagi: veikals bezvadu austiņas, bem bluetooth earbuds, bluetooth saņem atbalstu caur iev, handfree, godu, gadījumā, iphon, sporta tops, datora monitoru, earphon, grupa mikrofons

Spēļu laiks Apmēram 4-5 Stundas
Austiņu Akumulatora 45mAh viena austiņas
Kontaktdakšas Tips NAV
Sertifikācija CE
Funkcija 1 ausu austiņas
Modeļa Numurs Bluetooth Bezvadu Austiņas
4. funkciju Bezvadu Austiņu Mini
Pretestība Diapazons līdz 32 Ω
Iepakojuma Saraksts Nomaināms Uzlikas Komplekts
Vairumtirdzniecības/Dropshipping Atbalsts
Iezīme 2 Bluetooth austiņas
Magnēta Tips Citi
Līdzeklis 1 bezvadu austiņas
Kopējie Harmoniskie Kropļojumi 0%
Uzlādes lietā jauda 2000mah Uzlādes Gadījumā
Funkcija 3 Sporta austiņas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vocalism Princips Dinamiskās
Vadības Pogas
Bezvadu Tips Bluetooth
Kodekiem AAC
Līnijas Garums 0m
Skaļuma Kontrole
Atbalsts APP No
Izturība 32ΩΩ
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Jutība 120±dB
Vadītāju Skaitu, 2
Funkcijas Ar Mikrofonu
Bluetooth Versija 5.1
Paziņojums Bezvadu
Austiņu Spilventiņi Materiāls Citi
Savienotāji USB
Earcups Tips Open-atpakaļ
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Zīmola Nosaukums FGHGF
Frekvenču Diapazons 20 - 20000Hz
Bezvadu
Ar Mikrofonu
Uzlādes Metode Uzlādes gadījumā
Max Izejas 1mW
Vadītāja Diametrs 10mm
Stils Austiņas
Ūdensizturīgs
Funkcija 2 Virs galvas austiņas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti