HK0912 Adatu Gultņi 9*13*12 mm ( 10 Gab.), kas Sagatavots Kausa Adatu Rullīšu Gultņu HK091312 TLA912Z

w175155

€8.63

Jauns produkts

ADATU RULLĪŠU GULTNIS!SAGATAVOTS KAUSA ADATU RULLĪŠU GULTŅI

Ārējā gredzenā, kas novilkta kausa adatu rullīšu gultnis iesita ar augstas kvalitātes tērauda loksnes.Ārējo gredzenu ir plānas sienas.

Sagatavots kausa adatu rullīšu gultņu piemīt nelielus radiālus sadaļā jomā, lielu kravnesību, mazāka inerce un ekonomikas ražošana.Tas ir piemērots maza šķērsgriezuma augstumu, vai, kad mājokļu urbumu netiek izmantoti raceway, šis tips ir ieteicams lietot.Nesošo ir salikts korpusā nesa zem noteikta spiediena, bez turpmākas ass atrašanās vietu.

Sagatavots kausa adatu rullīšu gultņu parasti ņem tās vārpstas diametrs iekšējā raceway.Tomēr, pareizu LR tips iekšējo gredzenu, var izmantot saskaņā ar pieteikumu stāvoklī.

Sagatavots kausa adatu rullīšu gultnis ir divas struktūras-ar turētāju un ar pilnu adatu.Tie ir sadalīti atvērta tipa un tuvu beigām tips.Struktūru ar honorārs ir viena zīmoga gredzenu un dubultā zīmoga gredzenu.Struktūru ar pilnu adatu ar lielu kravnesību.produkta īpašības modelis Strukturālās iezīmes, HK Perforēta tips, kas novilkta kausa adatu rullīšu gultņu HK...RS Iesita kausa adatu rullīšu gultnis, abpusējs ar gredzenblīvi, HK...2RS Perforēta tips, kas novilkta kausa adatu rullīšu gultņi double-sided jostas plombas BK Noslēgtā tipa sagatavots kausa adatu rullīšu gultņu BK...RS Noslēgtā tipa sagatavots kausa adatu rullīšu gultņu ar gredzenblīvi, no vienas puses, Tipa Adatu gultnis Modelis HK0912 Zīmola AXK Fw (mm) 9mm Materiāls Hroma tērauda D (mm) 13mm Zīmogs tips Atvērt/zīmogs C (mm) 12mm Precizitātes līmenis P0, P6, P5, vai, kā to prasīja Pakete 10pcs

produkta izmēri

attēla detaļu

BK

HK

Maksājumu& shipping 1.Apmaksa: T/T, Western Union metodi, tiek pieņemti

2.iepakojums: rūpniecība, iepakošanas, ārpus standerd kastītē.

3.Piegāde : Ar Starptautisko Ekspress ( DHL, TNT, UPS, Fedex... ) vai jūru, mēs izvēlēties labāko un lētāko metodi bāzi par savu situāciju.

4.Piegādes laiks: 7 dienu laikā pēc maksājumu , galvenokārt, ir atkarīgs no daudzuma, kas jums nepieciešams.

Piesardzības pasākumi

Adatu gultnis ir liela nestspēja un ir piemēroti montāžai atbalsta struktūru ar ierobežotu lielumu.Virsmas vēstnesis ir izturīgi kā rites virsmas, un gultnis nospiediet aprīkots savā sēdeklī caurums bez ass novietojumu.

Nesošo būtu piepildīta ar pienācīgu summu, smērvielas pirms uzstādīšanas.Normālos apstākļos, tas nav nepieciešams, lai relubricate pēc montāžas.Ar BK paturot tiek izmantota, lai atbalstītu žurnāla bez izvirzītās beigām.Beigās seja ir slēgts noslēgšanu un var izturēt nelielu aksiālo kustību.

ATSAUKSMES

Saņemot mūsu produktus, un ceru, ka, lai saņemtu savu piecu zvaigžņu vērtējumu plus produktu fotogrāfijas, vēlāk pirkumiem, kas dos jums papildus atlaides.

Tagi: gultņu diametrs, gultņa iekšējais, adatu rullīšu gultņu 30mm, 12 6 gultņu, gultņa iekšējais diametrs, adatu gultnis izmēra, 8mm, 8mm iekšējais diametrs gultnis, lodīšu gultņiem būris, 20x47x14 gultnis

Skaits Rindu vienā rindā
Virsmas Raupjums Ra 0.05
izcelsmes vieta Ķīna
Pārklājumi Kartona
Veids Adatu Rullīšu Gultnis
Ārējais Diametrs 13mm
Struktūra Sagatavots Kausa Adatu Rullīšu Gultnis
Iepakojums 10pcs
Biezums 12mm
Griezes Moments, Jauda TLA912Z
Iekšējais diametrs 9mm
Modeļa Numurs HK0912
Precizitātes Reitings P0,P6,P5,P4
Materiāls Hromēta Tērauda
Modelis HK0912
Zīmola Nosaukums AXK

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti