TPMS Sensors 42753-TP6-A821-M1 TirePressureMonitoringSystem 315MHz Honda Accord Crosstour CR-V 42753-TP6-A821 42753-TP6-A820

w174713

€8.98

-7.36

€16.34

-45 %

Jauns produkts

LIELS PĀRDOŠANA JAUNU VEIKALS

Par mums: Laipni lūdzam TPMShome.Atjaunot jūsu braukt ar modernu dizainu, mūsu sensori ir OEM pakāpei ar kvalitātes garantiju.Mēs apsolām, lai tās labi darbotos kā visi sensori ir standartizācijas darbības, arī stingri pārbaudīta, pirms nosūtīšanas uz jums.Sensoru programmēšana nav nepieciešama, TPMS būtu ieprogrammēta tieši jums atkarībā no transportlīdzekļa markas, mode un gadu ražīga.Tāpēc, lūdzu, vēlreiz pārbaudīt un apstiprināt, vai jums izvēlēties pareizo daļas jūsu auto .Viss, kas jums jādara, ir uzstādīt tos precīzi, tad tos aktivizētu.Vienkārši, viegli un efektivitāti.Mēs būtu pateicīgi, izvēloties mūsu produktus.Ja jums ir kādi citi jautājumi, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

1. piezīme:

Pārbaudi savas oriģinālās daļas, kas ir labākais veids, kā uzzināt, kurā produkts varētu pildīt savu transportlīdzekli.Arī, jūs varētu, e-pastu mums, pirms iegādāties, mēs varētu palīdzēt, pārbaudot un atbildēt jums, cik ātri vien iespējams.

2. piezīme:

Lūdzu, lūdzu, izvēlēties mūsu produkts bez vilcināties, kā mēs sekmējam mūsu jauno filiāli veikals ar lielu.Panākt šo iespēju un kļūt par mūsu klientu, mēs esam pārliecināti, ar produkta kvalitāti, kas atbilstu jūsu prasībām.

Un citu veidu TPMS varētu drīzumā LIELU DARĪJUMU, kā arī.Lūdzu, lūdzu, ieteikt mūsu veikalā, lai jūsu draugiem, un jūs varētu saņemt balvu, katru reizi, kad jūs Līdzi vienu Draugu, lai mums.Paldies, ar sirsnīgu sveicienu.

Postenis Apraksts:

Ražotāja daļas numurs: 42753-TP6-A821-M1

Darbības frekvence: 315 MHz

Iepakojumā: 4 gabali TPMS sensori

Vienkāršota relearn: auto relearn ( lūdzu sazinieties ar mums, ja ir nepieciešama informācija īpašas relearn procedūras)

100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes Dizains uzlabots par vairāk izturību Būvēts uz stingriem kvalitātes kontroles standartu Atbalstu vienu gadu nomaiņa

Transportlīdzekļa Uzstādīt:

VISAPTVEROŠU TRANSPORTLĪDZEKĻA nodrošinājums

Honda Accord Crosstour 2010. - 2011. Gadā

Honda Crosstour 2012. - 2015. Gadam

Honda CR-V 2012. - 2013.gadā

( Lūdzu, apstipriniet daļas numuru, pirms iegādāties, Paldies)

Piezīme: Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet, daļa no jūsu transportlīdzekļa, saskaņojot informācija ir tikai atsaucei.Ja jūs neesat pārliecināti par preci, lūdzu sazināties ar mums, pirms iegādāties, lai izvairītos no nevajadzīga atgriešanās, atbildību par pērkot nepareizu preci sedz pircējs.Pateicamies, ka iepirkšanās ar mums un mēs būtu gatavi, lai sniegtu norādījumus, ja jums nepieciešams.

Kuģniecības un Pārkraušanas:

7-10 darba dienas MUMS

5-10 darba dienas LIELBRITĀNIJA, Kanāda, Vācija,Austrālija, Spānijas,Polijas, Francijas,Āzijas valstīm.

14-21 darba dienu laikā par Tuvo Austrumu valstīs.

18-25 darba dienas, Krievija, Brazīlija, no Eiropas valstīm.

24-32 darba dienas Dienvidamerikas valstīs.

Lūdzu, Ņemiet vērā: pircējs ir atbildīgs par jebkuru piemērojamo ievedmuitas nodokļiem un vietējie nodokļi.

Lūdzu, pārbaudiet muitas nodokļi pirms iegādes.

Viss kārtībā būs izsekošanas numuru , kas parādīsies jūsu ziņojumu kā sūtījumā, būtu uzturēt jūs pārliecinātu, bet jūs par to maksājat.Ja kāds aizdomīgs informāciju, ir plankumainais, lūdzu, dariet mums zināt, cik drīz vien iespējams.

Mēs būtu priecīgi palīdzēt, citādi tas dod mums ilūziju, ka nekas iet nepareizi.

Kad mēs esam saņēmuši noskaidroti maksājumu pilnā apmērā, jūsu preces tiks nosūtītas 1-2 darba dienu laikā.

Instalācijas Process:

1. Atskrūvējiet riepas: Noņemt vārstu vāku un core un deflāciju riepas. 2. Nokāpt riepas: ar Skavu riepas uz riepu mainītājs, un noregulējiet vārstu 1. pulksten attiecībā pret riepu atdalīšanas galvu.Ievietojiet riepu rīks un pacelt riepu biezumu uz montāžas galvas līdz atlaides galvu. 3. Nokāpt sensors: Ar skrūvgriezi izņemiet stiprinājuma skrūve un sensoru no Vārsta kāta, tad atskrūvējiet uzgriezni un noņemiet vārstu. 4. Mount sensoru un vārstu: Slaidu vārstu stumbra caur vārstu caurumu loka.Pievelciet skrūvi-uzgrieznis ar 4.0 Nm, izmantojot pozicionēšanas pin.Salikt sensors ķermeni pret malu un pievilkt skrūvi. 5. Mount riepas: Novietojiet riepu loka, pārliecinoties, ka vārsts sejas, atdalot galvas leņķi 180 grādi.Mount riepas pār malu.

Atgriešanās politika:

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādas problēmas, ja jūs saņemt produktu.Mēs varētu sakārtot atpakaļ vai aizvietot ar pamatots iemesls.Daļām jābūt resaleable un oriģinālajā iepakojumā.Mēs nevaram ņemt atpakaļ izmantotās detaļas.Mēs nevaram ņemt atpakaļ uzstādītās vai mēģinājis daļas.Mēs paturam tiesības atteikties un atgriezt jebkuru daļas, mēs atrast ir uzstādītas, tiek izmantoti vai neatbilst iepriekš minētajiem kritērijiem.Atgriešanās pieprasījumiem jābūt 30 dienu laikā no tā saņemšanas dienas.Lūdzu, saprast, kuģniecības maksa būtu atbildīgs par pasūtītājam gadījumā, ja nav kļūdu, vai kvalitātes problēmas produktiem.Rēķina kopiju, būtu jāiekļauj ar atdevi.

Anulēšanas Politika:

Lai vai daļu rīkojumu var tikt atsaukti līdz brīdim, kad tas ir piegādāts un vairs nav mūsu rīcībā.

Tagi: ford tranzīta sensors, ios riepu spiediena sensors, tpms sensors riepu, testeri tpms nissan, 70mai xiaomi, lexus sensors, gaisa mērītājs riepas, plānošanas tpms renault, crv, vfr1200x

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 42753-TP6-A821-M1

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti