TTlock APP Stikla Durvju slēdzenes, Bluetooth, Wifi, Vārti TTLock pirkstu Nospiedumu Paroli, Elektriskie Digitālā atslēga Alexa, Google Smart durvju slēdzene

w174294

€63.74

Jauns produkts

Uzlabot nerūsējošā tērauda ligzda ar āķi

7mm 304 nerūsējošā tērauda ligzda var stāvēt lielu vilces spēku.To var uzstādīt uz bīdāmās durvis, push/pull durvju, starpsienu, durvis utt.Nav nepieciešams, lai izurbtu caurumu, viegli uzstādīt.

Uzlabot Tuya APLIKĀCIJU, lai Atbloķētu, izmantojot WiFi

Wifi modulis ir būvēts iekšā, tikai pārliecinieties, bloķēšanas savienojumu ar wifi, tad mobilo telefonu var attālināti atslēgt uz Tuya app, izmantojot wifi.

Tuya app var attālināti nosūtīt pagaidu kods apmeklētājiem

Tuya app ziņas:

Viens Tuya app var pārvaldīt daudzas slēdzenes.

Trīs krāsu jūsu izvēles:

Trīs krāsas: Melna, skaida, šampanietis

Pirkstu Nospiedumu Atslēgt

Cita 4 veidi, kā Atbloķēt

1, Parole atslēgt 2, IC kartes atbloķēšana 3, Tālvadības kontrolieris atslēgt (nav obligāts) 4, Tuya app attālināti atslēgt (nav obligāts)

Stikla durvju montāža

Tas piemērots dažāda veida stikla durvis.Tas ir, nav nepieciešams urbt caurumu bezrāmju stikla durvis.Uz rāmja stikla durvis, ir nepieciešams, lai izurbtu caurumu.Lūdzu, vēlreiz apstiprinātu jūsu durvīm veidu.

Koka durvis ir pieejami pārāk.

Lūdzu, sūtiet koka durvju biezumu, lai mums, apstiprināt, pirms pasūtījuma.

Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par kaut ko, kas vajadzīgs.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1, Par kuģošanas

Mēs kuģis paketes atkarībā no kuģošanas, kā jūs izvēlēties.Ja jums ir nepieciešams ātrāk vai lētāk kuģniecības veidā, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs kārtībā.

2, Par nodokļu

Nodoklis būtu jūsu pusē.Kuģniecības izmaksas nav nav iekļauts nodoklis.Lūdzu, skatiet dažas zināšanas par savu valsti importa nodokli.Tad mēs varam sadarboties ar jums darīt muitošana.

3, Par garantijas laiks

Visi produkti ir 1 gadu garantija.Ja jums paketi, lūdzu, pārbaudiet, vai iepakojums ir labi iepakotas vai nav.Ja iepakojums bojāts, lūdzu, ņemt foto, lai saglabātu to kā pierādījumu.Ja produktu nevar normāli strādāt, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs darīsim visu iespējamo, lai saglabātu šo problēmu.Whatsapp: +8618188372775 Lūdzu, ņemiet vērā, atveriet strīdu nevar atrisināt problēmu.

4, Par atsauksmes

Ja produkts normāli strādāt, un jums tas patīk, lūdzu, atstājiet mums 5-zvaigžņu atsauksmes.Ja ir kāda problēma, par preci, lūdzu sazināties ar mums, pirmkārt, ir labāk nekā atstāt negatīvu tieši.Komunikācija ir vislabākais veids, kā atrisināt problēmu.

Tagi: šerloks smart lock, smart home, atslēga smart wifi, Pirkstu nospiedumu, drošības durvis, durvju slēdzene, nfc vārtu atslēga, nathlock bluetooth slēdzenes, programmētājs alexa, audio termināls, atslēga smart

Darba Spriegums 4 5 1.5 V "AA" alkaline baterijas
Atmiņas Kartes Tips M1, IC, otrās paaudzes ID kartes
Pirkstu nospiedumu jauda 200 gabali
Produkta Svars 2.2 KG
Avārijas elektroenerģijas padeves Android interfeiss
Piemērots durvju biezums -12mm
darba temperatūra -20 ° C ~ +60 ° C
Garantijas laiks 1 Gads
Modeļa Numurs JCG200
Materiāls cinka Sakausējums
Bezrāmju durvīm šuves 3-16mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti