Vīrs Savai Sievai, Koka Galda Lampas Modernās Viesistabas, Guļamistabas Gultas Lampa Nakts Gaisma Silti Balta Dāvana Koka Galda Lampas

w174253

€17.98

-14.71

€32.69

-44 %

Jauns produkts

Tiešā Piegāde ir sveikt!Ja jums ir dropseller, vairāk produktu un ar labāko cenu.Mēs esam rūpnīcas, laipni, sazinieties ar mums!

Vai jūs meklējat unikālu dāvanu par savu mīlestību?Izskatās ne tālāk!iespiests galda lampa ir ideāls!!!Dāvana, ka viņš būs dārgumu uz mūžu!Tas ir galda lampa ar izsmeļošu ziņojumu, kas ir uzdrukāts uz virsmas galda lampu, kas palīdz tā mūžīgi.

Mūsdienu Vintage Lampas Toni, Galda, Galda, Gultas Gaismas Vāka Turētājs Abažūri Funkcijas: Mūsdienu Vintage modes.Labi, rotangpalmas materiāls.Specifikācija: Izmērs: 200 X 140 X 140mm/9.02 X 5.51 X 5.51" Spriegums: 110-220V Svars: 500g Barošanas Avots: Divas-Caurumu Ķīnas Plug Nominālā Jauda: MAX 40W Lampas Turētājs: E27 Piezīmes: 1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu,faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies! 2. Lūdzu, ļauj 1-3mm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Tagi: vīrs, sieva, guļamistabas gulēt, dārza laternas, jubilejas dāvana vīram, pēc mūsdienu eiropas galda lampa, bezmaksas piegāde guļamistabai galda lampa, galda galdauts, dāvanu vīrs, mans stāsts, bedsid lampas, līdzeklis koka pastu

Materiāls Tekstila & Audums
Ir Smart Ierīces No
Tēma mīlestība
Stils Jaunā Klasiskā/Post-moderna

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti