Par AMG Emblēmu, Logo Priekšā Restes Ielīmi, Mercedes Benz GLB GLE GLC GLS CLA GT G A S Klases Automašīnu Tūnings Neto Tīkla 3D Apdares Dekoru

w17397

€7.27

-3.12

€10.39

-30 %

Jauns produkts

Iezīmes: ▶ 100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes, Saules aizsardzības, un Ūdensnecaurlaidīgs. ▶ Krāsa ir nemainīgs, nav izbalējis un nebojā automašīnas krāsu. ▶ Rafinēta konstrukcija un viegli pielikumu, labas kvalitātes un izturīgs. ▶ Piemērots vertikālās restes, padarot jūsu automašīnas vairāk sportisku un īpašu. ▶ Pirms uzstādīšanas, viegli siltuma līmi, padarītu to spēcīgāku.Parametrs: Materiāli: ABS Produktu Logo: Par AMG Logo Fonts, Krāsa: Sudraba, Sarkana, Melna Piemērošanu Auto: Par Mercedes Benz Izmērs: 8.2 x 4.7 x 3.3 cm Svars: 30g Iepakojumā Iekļauti: 1gb * Auto Restes Emblēmas Uzlīme Padomi: Ja jūs vēlaties redzēt reālo produktu logotipu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Preces tiek nosūtītas ar 1-3 darba dienu kad pilns maksājums ir apstiprināts.Tur būs dažas kavēšanās par brīvdienu, piemēram, Valsts svētki, Ķīnas Pavasara Dienā, un tā tālāk, mēs centīsimies mūsu labāko, lai sakārtotu sūtījumu pēc brīvdienu beidzas, ceru, ka jūs varat saprast.

2. Bezmaksas Piegāde visā pasaulē

a.E-packet, parasti ilgst 10-20 dienas uz galamērķi

b.Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pasts, parasti aizņem apmēram 16-35 dienas, lai galamērķa valstī (Tas būs jāatliek, jo, lai nedēļas nogalēs, svētku dienās, attālā rajonā, utt.)

c.Citi tirdzniecības metodes, lūdzu, sazinieties ar mums pirms maksāt.

3. Par izsekošanas informācija (ja jums izvēlēties piegādes metodes, kas ir tracking info), lūdzu, noklikšķiniet www.17track.net jums atskaites.

4. Ja jums vēl nav jūsu pasūtījuma saņemšanas 60 dienu laikā (izņemot Brazīliju), lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs to pārbaudīsim un atrisināt problēmu.Visi ziņojumi tiks atbildēja, 24 stundu laikā kopumā, dažreiz mēs kavēšanās nedēļas nogalēs vai svētku dienās, ja jūs nevarat saņemt mūsu reakcija pēc tam, kad 48 stundu laikā, lūdzu, lūdzu pārbaudiet spam vai sazinieties ar mums ar e-pastu.

5. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

1. Jums būs 7 dienas sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atdod to, kad jūs to saņēma.Ja jums ir piederēja preci pa 7 dienām, tas ir uzskatāms par lietota, mēs ne jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Tur ir izņēmumi.Kuģniecības izmaksas ir dalīta gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Visi atgriezās postenī, ir jābūt oriģinālā iepakojumā, un jums ir sniegt mums izsekošanas skaits, īpaši iemesli, atgriešanās un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim jūsu pilns uzvarētāju piedāvājuma summu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.Pēc tam, kad gan pircējam, gan pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv, vai jūs varat izvēlēties, lai būtu rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produktu, ko reklamē.

1. Jūsu apmierinošu ir mūsu galvenais mērķis un jūsu atsauksmes palīdzēs mums virzīties tālāk.

2. Ja jūs atbilstat ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, lūdzu, atstājiet mums 5-zvaigžņu atsauksmes.

3. Ja jums ir puņķis apmierināt ar mūsu produktu vai pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, pirms dod mums neitrāla vai negatīva, tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tagi: amg logo uzlīme, amg logo, benz ntg, amg w176, w247, w204, audi usb, mercede glc, gna mercedes, bradāt shifter

Iepakojums Nav Iepakoti,
Veids Citi 3D Uzlīmes
Piemērošanu Automašīnas Priekš Mercedes Benz
Posteņa Nosaukums Auto Restes Emblēmas Uzlīme
Postenis Diametrs 0inch
Uzlīmju Izvietojumu Grils
Postenis Augstums 1.2cm
Produkta Logo Par AMG Logo
Modeļa Nosaukums 60012/60022/60023
Iezīme Saule aizsardzības un Ūdensizturīgs
Dizains Vārdiem
Paketē Iekļauts 1gb * Auto Grils Logo Uzlīme
Modelis Transportlīdzekļa Logo
Svars 30g
Fonta krāsa Sudraba, Sarkana, Melna
Objekta Garumu 4.7cm
Vienuma Tips Uzlīmes
Materiāla Tips Plastmasas
Veida Uzlīmes Radošā Uzlīmes
Kategorijas 3D
Objektu Platums 8.2cm

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti