Trikotāžas Spilvendrānas Tīrtoņa Krāsu Kvadrātveida Spilvens Gadījumā Mīksta Par Dīvānu Bērnistaba Istaba Spilvena Gadījumā Pušķi Adīšanas Spilvendrāna

w172904

€5.32

-3.13

€8.45

-37 %

Jauns produkts

Produkta Specifikācija:

Stils:Nordico

Svars: 250g

Izmērs: 45*45cm

Materiāls: Izgatavota no 100% akrila, vilnas dzijas ar jauki pompoms bārkstis.Piemaksa materiāls ir anti-pilling, nav izbalināt un nekādas deformācijas.Mīksts, pret ādas un siltu pieskārienu, ideāli piemērots jutīgai ādai un piedāvājumu.

Izmērs un iepakojumā: 18 x 18/45 x 45 cm (1-2cm Novirze, pušķi, nav to skaitā). 1pc spilvena segums, spilvenu ielikt nav iekļauti.

Dizains: atbilstības dizains, roku darbs pušķi, svītrainu struktūru, atsvaidzina krāsu, paslēptas metāla rāvējslēdzējs dizains, viegli ievietot un izņemt spilvenu ielikt.

Lietošana: Mīksto mājīgu cietā tīru krāsu trikotāžas mest spilvendrānas, piemērots dīvāns, gulta, mājas, biroja, auto un āra, pievienot elegantu un spilgtas jūtas, lai jūsu dzīvi.

Mazgāt paziņojums: Rokas nomazgājiet ar aukstu ūdeni, vieglu mazgāšanas līdzekli, nav balinātāju, nav dzelzs veļas sausa-zemu siltuma uzstādīšanas, sauss dzīvoklis.

Paziņojums: Nav tostarp iekšējo Filtru , Krāsas varbūt mazliet atšķirīga, jo Dabiskā apgaismojuma un Ekrāna apgaismojums

Iepakojuma Saraksts:

1pc spilvena segums

Tagi: kažokādas spilvens gadījumā 40x40cm, kustuv spilvena segums, mest spilvens rock, spilvens slīdēšanas, pilows vāciņu, mākslas dekoratīvie spilveni, spilvens, spilvenu izšūšana, spilvens gadījumā 4540, spilvendrānas ziedu

Iestatīt Tipu No
Modelis Tips Cietie
Zīmola Nosaukums Hokerbat
Izmantošana Sēdeklis
Technics Trikotāžas
Forma Kvadrātveida
Modeļa Numurs Nordico Trikotāžas Spilvena Vāka
Stils Vienkāršā
raksts Izšūti
Materiāls 100% Kokvilna

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti