Jauns
10PCS HC-SR501 HCSR501 SR501 cilvēku infrasarkano staru sensora modulis Piroelektriskiem infrasarkanais sensors, imports zonde

10PCS HC-SR501 HCSR501 SR501 cilvēku infrasarkano staru sensora modulis Piroelektriskiem infrasarkanais sensors, imports zonde

w17262

€6.95

Jauns produkts

Izmērs: 3.2 cm x 2.4 cm x 1.8 cm (aptuveni)

Infrasarkano staru sensoru ar vadības plate

Jutības un turēšanas laiks var tikt koriģēts

Darba Spriegums: DC 4.5 V - 20V

Patērētā strāva, maks.:

Spriegums Jauda: Augsta/Zema līmeņa signālu:3.3 V TTL izejas

Pamanīšanas attālums: 3--7M(var regulēt)

Noteikšanas diapazons:

Kavējuma laiks: 5-200S(var regulēt, noklusējuma 5s +-3%)

Blokāde laiks: 2,5 S (noklusējuma)

Trigger: L: Nav atkārtojami izraisīt H: Atkārtot Sprūda (noklusējuma)

Darba temperatūra:-20-+80C

Sprūda Metode: L neatkārtojama sprūda / H atkārtojami izraisīt Laipni lūgti A+++ Elektroniskās pārdošanas

Pirkt Piezīmes

1. Divi loģistikas Yanwen Ekonomiskās Gaisa Pastu un Parasto Pastu Ķīnas Mazo Pakešu Plus nav sekošanas informāciju, tāpēc nav laika ierobežojuma.Mēs iesakām izmantot Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu vai www.grandtech.lv Standarta Piegāde.

2. Mēs nepieņemam kompensācijas par nelielu bojājumu (pin locīšana, nelieli ekrāna abrāziju,utt.)tranzīta laikā no materiāla, neietekmējot parasto lietošanu.Ja jums prātā,lūdzu, nav nopirkt.

3. Daži produkti sniedz tehnisku atbalstu, ja jums nepieciešama palīdzība, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums rīkoties jūsu ziņojums pirmo reizi.

4. Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atvērt strīdu.Mēs dos jums visvairāk apmierinošu atbildi.

5. Mēs piedāvājam katram klientam ar labas kvalitātes produktiem, ļoti labvēlīgas cenas un vissirsnīgāko pakalpojumu.Mēs ceram saņemt jūsu labas atsauksmes.

Novēlu jums patīkamu iepirkšanos!

Maksājuma 1. Maksājumu pilnā apmērā jāsamaksā 7 dienu laikā pēc izvietojot savu pasūtījumu. 2. Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.Un precēm, kas tiks Atzīmēts kā "dāvana" vai "parauga" viegli muitošanas un mazāk maksas.Kuģniecības - Mēs parasti izmanto Ķīnas ziņu Gaisa Pastu(piegāde bezmaksas).Lūdzu, sazinieties ar mums, ja vēlaties izmantot citu kurjeru, piemēram, DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS.Jums būs jāmaksā papildu maksas.Mēs jums izsekošanas numuru pēc izsūtīta. - Mēs tikai kuģu PASŪTĪT juridiskā adrese.Tāpēc, lūdzu, esiet apliecināt savu adresi, LAI ir pareizs un pamatots.Lūdzu, pārliecinieties, vai atstāt pareizais tālruņa numurs, aizpildot jūsu pircējs informāciju. - Mēs kuģis iepakojumā 2 darba dienas pēc tam, kad saņemt noskaidroti maksājumu. -.Jūs varat pārbaudīt preces, ja tās atrodas tranzītā caur izsekošanas NĒ .Atsauksmes - Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas. - Kopš jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Atdevi - Atdevi, pieņemts.Postenis jābūt oriģinālā stāvoklī.Un jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās būtu jāsaglabā to sākotnējā stāvoklī.Piezīme: jaunā izsekošanas numuru Ķīna Post general packet plus var izsekot atpakaļ uz nosūtīšanas Valsts Lidostu, lūdzu, izvēlieties China Post air mail, ja jūs vēlaties, lai būtu pilnīga sekošanas informāciju.Lūdzu, nav freeloaders,ja nevar pieņemt bez sekošanas informāciju .Lūdzu, izvēlies, Ķīna Post, Gaisa Pasts, ja jūs vēlaties pilnu sekošanas informāciju.Ķīnas ziņu general packet plus transporta ātrums ir lēns.par 20-90days.

Tagi: decibels sensors, ārpus sensors, fuser sensors, hr202, hc sr501, infrasarkano staru sensoru sr501, izvairīšanās sensors 10pcs, saules sensors 10pcs, arduino mikrofons sensors, infrasarkano staru sensoru šķērslis, 10 gab.

Zīmola Nosaukums XiangYangWei
Barošanas Spriegums -
Modeļa Numurs HCSR501
Darbības Temperatūra -
Veids modulis
Iepakojums modulis
Izkliedes Jauda -
stāvoklis Jauns

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti