Sporta Mat Putu Mats Nav Toksisks Anti-Skid Sporta Grīdas Paklāji Puzzle Vingrošanas Paklāji EVA Putu Bloķēšanas Flīzes Mājas Treniņu Mat

w17130

€9.39

Jauns produkts

Funkcijas:

1. Viegli Pārvietot: Vienkārša montāža ļauj ātri montēt fitnesa paklāji un puzzle mats.Tie ir ātri pievienots, viegli noņemt un pārvietot, vienkārši un vienotas, un paklāja virsmu ir nonslip.Un mat ir skaņas izolācija, triecienizturīgs, ūdensizturīgs, siltuma izolācija.

2.Nodrošina Pilnīgu Aizsardzību Nodrošina aizsardzību ceļgaliem, rokas, mugura, kājas, grīda un sporta aprīkojums.

3. Bez smaržas un Praktiski: mat ir bez smaržas, un to var izmantot bez mazgāšanas un dzesēšanas.Un to var izmantot kā bērnu rotaļlietas vai kā rotājumu.Un tas ir netoksiskas un bez smaržas, un to var izmantot bez mazgāšanas un dzesēšanas.Tas ir droši, lai izmantotu.

4. Viegli Veikals: bieza paklāja, kas pasargā bērnu no traumas, kad, sēžot uz tā atskaņošanas laikā.Un to var izmantot arī kā vingrošanas paklājiņš telpās, kas ir ērts uzglabāšanai.

5. Izturīga EVA Putu: grīdas flīzes var radīt komfortablu un spilveniem izmantot telpu grīdas kustību.Izplatīt tos uz zemes, lai iztur aukstās zemes, un jūs varat izmantot tos, lai izveidotu lielu paklāja vai pagaidu gultā, lai guļ.

Specifikācijas:

Materiāls: blīvas EVA putu

Izmērs: katru flīžu izmēra - par 31*31*0.6 cm/12.20*12.20*0.24 jo

Padoms: aptver aptuveni 12 kvadrātmetru, katrs gabals aptver aptuveni 0.96 kvadrātpēdas

Priekšrocības: viegli tīru, noslaucīt ar mitru drānu un neitrālas ziepes

Svars: apmēram 50g/gabalā

Tips: klasisks bloķēšanas mat

Iepakojuma Saraksts:

Bloķēšanas Grīdas Paklājs * 12

Tagi: Fit, izmantot machin, EVA, šakti-paklājiņš jogas paklājiņi, liels jogas paklājiņš, par mat, zīmola sporta zāle, paklājiņš jogas, grīdas putas, EVA putu

Garums Other
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Sporta Grīdas Paklāji
Izmērs 31x31x0.6cm
Materiāls Citi
Biezums 6 mm (Iesācējs)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti