LAISIYI Catoon Iespiesti Harajuku Kultūraugu Top Spageti Siksnas Top Sievietes Cute Topi, Vestes Vasaras Gadījuma Backless bez Piedurknēm Tvertnes Top Jaunas

w169059

€3.87

-3.86

€7.73

-49 %

Jauns produkts

Izmērs(CM)

Krūtis

Viduklis

Garums

S

68

60

30

M

72

64

31

L

76

68

32 Piezīme:

1.Lūdzu, stingri ievērojiet lieluma diagrammu, lai izvēlētos lielumu.Nav izvēlētos tieši atbilstoši jūsu ieradumiem.

2.Šo apģērbu izmēru informācijai ir tikai informatīvs raksturs, un tās var būt 2-3cm atšķirības, manuāla mērīšana.

3.Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitori nav kalibrēti pats.

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.

Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.Kā var izsekot manu parecl?Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Atsauksmi 1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes. 2. Ja jums nav apmierināts mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs garantējam, mēs 100% atrisināt jebkuru problēmu.

Tagi: tank top, drukāt tulip apgrieztu augšu, shorty gudrs apgrieztu augšu, adīta veste, spageti augšu, tops sievietēm, ArtSu, militāro tank top, ražas augšu, džemperis veste

Apģērba Garums Īss
Stils Fashion/Sexy/Streetwear
Zīmola Nosaukums LAISIYI
Auduma Veids Broadcloth
Modeļa Numurs
krāsa Balts
Apdare NAV
Sezona pavasaris, vasara, rudens
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modelis Tips Karikatūra
Dzimums Sievietes/Dāmas/Sievietes/Sievietes/Meitenes
Izmērs S/ M/ L, the model wear size S
Materiāls Kokvilnas
Topi Tips Camis

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti