0.5 Plānas Magnēta Diametrs 1-10 Mikro Disku Imanes De Neodinio Medicīnas Neodīma Sensors Mini Metāla Magnētisko Nūju 200pcs

w168435

€11.00

-0.7

€11.70

-5 %

Jauns produkts

Viesuļvētras Magnēti Un Materiālu Inženierijas

[NDFEB SMCO ALNICO FERĪTA MOLYBDYMUM NOĀRDĪŠANĀS MĒRĶI]

Izmēri: Diametrs 1/1.5/2/2.5/3/4/5/10x0.5 mm Pielaides ±0.03 mm Biezuma Materiāls: NdFeB Pakāpes N42 Apšuvuma/Pārklājums: Niķelis/ Cinka Pārklājumu Magnetizācija Virziens: Aksiālā (Stabi ar Plakaniem Galiem) Max Darbības Temperatūra: 80ºC / 176ºF BHmax: 42MGOe Tostarp: 100 gab/lot 1: Neodīma magnēts ir ļoti spēcīgs, lūdzu turēt tālāk no bērniem un elektronika. 2: max darba temperatūra ir 80°C/176°F. Šie ir ļoti tinny magnēti ar augstas precizitātes instrumenti tec.Mikro magnēti var būt plaši izmanto elektroniku, sensoriem.Jūs, iespējams, var atrast tos papildu pulksteņi, fotoaparāti, labs, satelītiem, lidmašīnām utt.Kad runa ir par šiem lielumiem, ar instrumentiem, gājiens izmaksas ir daudz vairāk nekā materiāli.

Dia10

Dia.10*0,5 mm

1. Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde uz lielāko daļu produktu.Daži ir ar ekonomiku kuģniecības un daži ir ar express shipping.

2. Tikai izsekojama reģistrēts pasts mēs izmantot par pasūtījumu.Izsekošanas skaits tiks papildināts kārtībā vai kārtībā, ziņojums pēc tam, kad sūtījums veikts.Jūs varat redzēt sekošanas informāciju pēc tam, kad dažas dienas pēc izsekošanas numuru pēc.Sazinieties ar mūsu pārdošanas persona, lai saņemtu palīdzību, ja jums nav iespēja izsekot jūsu pakete.

3. Ekonomikas kuģniecības, ir daudzas iespējas, ieskaitot www.grandtech.lv Standard Shipping, ePacket, Singapūra Pastu, Korejas Pastu, POS Malaysia, Īpaša Līnija Yanwen, PĒC NL, Turcija Pastu, utt.Lielākā daļa no paketes jāpiegādā 10-35 dienas, tomēr dažās valstīs, ekonomiku, piegāde var ilgt līdz 60 dienām (Brazīlija var veikt 90 dienu laikā).Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja mēs varam būt par jebkuru palīdzību.

4. Ekspress piegāde, FedEx IE&IP, UPS Taupīšana&Paātrinātā, DHL, DPEX galvenokārt izmanto.www.grandtech.lv Premium Piegāde, EMS, Yodel, SF Express ir pieejami arī.Express shipping parasti ilgst 4-12 dienu laikā par piegādi.Par magnētu, tas var aizņemt 1-2 dienas.

5. Kā magnēti, tie nav draudzīgi, lai gaisa kuģu, kas varētu būt noraidīts ar lidostas drošības pārbaude.Lai izvairītos no negadījumiem, un kavēšanos, mēs varētu izvēlēties atšķirīgu piegādes metodi ar to, ko jūs norādījāt pasūtījuma.Un mēs garantija, ka jaunā kuģniecības mēs izmantot bez lēnāka, nekā to, ko jūs izvēlējāties.

1. Lūdzu atstājiet mums 5-zvaigžņu DSR vērtējumu, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem.

2. Ja ir kādas problēmas ar loģistikas vai produktiem, lūdzu, pārliecinieties, vai sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu reakciju vai paaugstinātu strīdu.Mums ir pilnīga pēcpārdošanas servisa sistēmu jūsu rīcībā visu laiku.Sazinoties ar mums ir vienmēr ir labākais un ātrākais veids, kā atrisināt problēmu.

3. Tur vienmēr ir veids, kā atrisināt problēmu ar komunikāciju un savstarpēju sapratni.Jūs varat sazināties ar mums pa kādu no zemāk veidos:

A. Izmantojot www.grandtech.lv Ziņojumu vai Rīkojumu Ziņas

B. Via Tirdzniecības Vadītājs

C. Pa e-pastu vai citi kontakti

Tagi: loka neodīma, bloķēt magnēts rotaļlietas, magnēts telescop, neo liels magnēts, neodīma magnēts, iman neodīma, tukša magnētiskā, neodium magnētiem, afganistāna kaklarota, Magnēts

Forma Citi
Ar Caurumiem No
Pakāpe N42
Modeļa Numurs HMME
Materiāli NDFEB
Apšuvuma Cinka/Niķeļa Pārklājumu
Kompozīta NdFeB Magnēts
Pieteikums rotaslietas magnēts
paražas Izmantot Medicīnas, Elektronikas, Sensors, DIY, Eksperimentos,utt
Veids Pastāvīgs
Tolerance +/-0.03 mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmēri 1-10x0.5 mm
MAGNETIZING Aksiāli(Stabi ar Plakaniem Galiem)
Moq 100 gabali / daudz, ZEMĀKAS CENAS, LIELĀKAS GAB

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti