Etniskā Stila Vintage Kokvilnas Auduma Ziedu Pleca Soma, Roku Tote Lielo Ķīnas Featured Ikdienas Somā Atpūtas Iepirkumu Grozs

w16830

€19.80

-1.04

€20.84

-4 %

Jauns produkts

Materiāls: Kokvilnas Auduma Maks.Garums: 48cm Apakšā Garums: 9cm Augstums: 32cm

Piegāde:

1. Pēc tam, kad zemes gabals atstāj mūsu noliktavā, mēs pievienot starptautiska izsekošanas skaits pasūtījuma lapu.Parasti loģistikas informācija tiks aktivizēta 5 darba dienu laikā.Jūs varat ievadīt: izsekot jūsu pasūtījumu.

2. Ja aizsardzības laiks ir palicis, bet paka vēl nav saņemts, lūdzu, neuztraucieties.Sazinies ar mums un mēs pagarināt aizsardzības laiks, tāpēc, ka jūsu nauda netiks rādītas par mūsu kontā.

Atgriešanās:

Mēs pieņemam atgriešana un apmaiņa ja prece jums ir bojāti.Lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs varam darīt, kompensāciju vai nosūtīt.Bet, ja subjektīvi problēmas (piemēram, jums tas nepatīk, vai izmērs neatbilst) jums būs veikt atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.

Atsauksmes:

1.Lūdzu, lūdzu, atstājiet mums 5-zvaigžņu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produkta vai pakalpojuma.Tas būs ļoti appreciated.

2.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs saprotam, ka bažas, jūs varētu, lūdzu, sniedziet mums viena iespēja, lai palīdzētu jums atrisināt jebkuru problēmu un izmēģināt mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.Jūs zināt, ka, atstājot negatīvu atgriezenisko saiti nevar atrisināt problēmu, un dot nekādu labumu jums un mums.Paldies par jūsu atbalstu!

Patiesi ceram, ka jums patiks sevi mūsu veikalā!!!

Tagi: lades rokas somas, komplekti rokas somas, combo rokas somas, vaska audumu, rokas somas, cashual rokas somas, britto rokas somas, tedbeaker rokas somas, dubai rokas somas, bikins rokas somas, pacgoth rokas somas

Apdare Ziedi
Forma Klaidonis
Somas Tips Plecu Somas
Oderes Materiāls Poliestera
Cietība MĪKSTS
Skaits Rokturi/Siksnas Divi
Godu Universāls
Modelis Tips Ziedu
Stils Ikdienas
Galvenais Materiāls Kokvilnas Audums
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Zīmola Nosaukums Joinester
Ārpuse Sanesu Kabatas
Modeļa Numurs GY-B060
Veidi, somas Plecu & Somas
Vienuma Tips Somas
Dzimums SIEVIETES

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti