Pokmoon Cosplay Mugursoma Neilona Auduma Schoolbag Pkachu Casualbag Eevee Soma Squirtle Charmander Ceļojumā Mugursoma Karikatūras Soma

w168202

€16.26

-1.81

€18.07

-10 %

Jauns produkts

modname=ckeditor Produkta Informācija:

Augstums 46cm, Auss Daļa, kas Nav Iekļauti!

Atzīmēja:

- Ja jums ir kādi jautājumi, kas ir neskaidri, jūs varat sazināties ar mani, jo laiks, un mēs varēsim atrisināt visas jūsu problēmas, cik vien iespējams.

Piegāde

● Mēs kuģis savu pasūtījumu 3 (triju) darba dienu laikā pēc apstiprinātu jūsu pasūtījuma maksājumu, paiet 15-20 dienām kuģa jums.(Ieskaitot ražošanas laiku)

● Ja jums saņemt preci, lūdzu pārbaudiet tos rūpīgi,ja tur ir jebkura vienība zaudējusi vai nav apmierināts jūs, Lūdzu, sazinieties ar mums laika.

Atsauksmes

● Pirmkārt, mēs esam ļoti pateicīgi jums par to, ka izvēlējās mūsu produktiem.Ja jums ir ļoti apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sniedziet mums piecu zvaigžņu atsauksmes.Vai, ja jums ir kādi jautājumi vai viedokļi, lūdzu, sazinieties ar mums.Es centīšos manu vislabāk atrisināt jūsu problēmas.

● Atsauksmes, ko mēs varam darīt labu optimizācija un uzlabošana par mūsu produktiem, tāpēc katrs jūsu atsauksmes, man, kas ir svarīgāk, mēs turpināsim virzību klienta atsauksmes, tā, ka jums ir lieliska Cosplay aksesuārus, lai parādītu priekšā visiem.

Tagi: canva tote soma, vīrieši anime soma, sieviete neilona mugursoma, soma naruto, eevee plīša, anime cospaly, jigglypuff plīša, mugursoma, notebook, squishy squirtle, eevee slēdzis soma

Materiāls Audekls
Ar vai bez lietus pārsegs NAV
Oderes Materiāls Neilona
Jauda 20-35L
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Vai ir pull rod, vai ne No
Stils Cute Karikatūra
Dzimums Unisex
Galvenais Materiāls Audekls
Modelis Tips Karikatūra
Uzskaites Sistēma Lokveidīgs Plecu Siksna
Piemērojamie dzimums Neitrāla
celšanas daļas Mīksts Rokturis
Atvērta pārsega režīmā rāvējslēdzēju
Cietība MĪKSTS
Bagāžas Izmēra Zhongzhong
Mugursomas Tipa Softback
Rokturis/Siksna Tips Mīksts Rokturis
Skaits plecu siksnas Dubultā Sakņu
Preces Numurs MC784545
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lietus Pārsegs No
Ārpuse Cietā Soma
Uzliku Tekstūra Neilona

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti