Mazs Suns Lietusmētelis suņu Saule-Apģērbs, kas aizsargā no Vasaras Saules Aizsardzības pelēkā vārna Mazo Suņu Apģērbu Vidēji Mājdzīvnieki Kucēnu, Kaķu Apģērbu

w167773

€2.41

-1.08

€3.49

-30 %

Jauns produkts

Nosaukums: Pet Saule-Apģērbs, kas aizsargā no Vasaras Saules Aizsardzības Suņu Apģērbi

Šķirnes: Maziem, Vidējiem Suņiem/Kaķiem

Laika Apstākļi: Saulains, Diena

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1.Jūs saņemat preci, būtu jāņem 15-45 darba dienu laikā(Brazīlija ir 50-60 dienas).Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu , lūdzu, sazinieties ar mums .Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

2. Mūsu noklusējuma piegādes ir Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus, viena pasūtījumiem virs 5dollars mēs nosūtīsim Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu.

Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu plus Izsekošanas informācija nav pieejama.

Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pasta Izsekošanas informācija ir pieejama.

Kuģniecības laikā Brīvdienu Sezonu (Ziemassvētki, Ķīniešu Jaunais Gads utt) varētu būt garāks, nekā parastais laiks.Lūdzu, pievienojiet vēl par 5-10 dienas kā kavēšanās.

1. Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat apmainīt preci.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.

2. Pircējam ir ar mums sazināties 3 dienu laikā par piegādi, ja viņi vēlas, lai apmainītos ar bojātu vai nepareizi piegādāti objektus.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!

1.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums befoere jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.( 1-2 dienas, lai dotu jums saprātīgu apmierinātību ar risinājumu )

2.Ja jums patīk šo preci, lūdzu, sniedziet mums visas 5 zvaigznes

Tagi: pet lietusmētelis, gudrs lietusmētelis, camo snaiperis, sr2ez, lietus mētelis sievietēm, lietusmētelis suņu mazajiem, vāciņš suņu lietus, čihuahua lietusmētelis, suns vidēja lietusmētelis, vīriešu mēteļu

caurspīdīgs lietusmētelis suņu lietusmētelis suņu apģērbi
Modeļa Numurs HP03825
Sezona Vasaras
Zīmola Nosaukums IDEPET
Materiāls PU
Stils Suņi Saule Mētelis
suns svārki Apģērbi suņiem
Veids Suņi
raksts Cietie

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti