DOREXLON magnētu aizdare Gadījumā ZTE Blade V10 Gadījumā flip ādas Būtiska, lai ZTE Blade V10 Lietu Vāku Krokodila ādas tekstūru

w16653

€3.67

-2.45

€6.12

-40 %

Jauns produkts

●Ārējais apvalks aizsargā aizmugurējā vāka, ar bankas kartes slots, jums, uz ādas, piemēram, mobilo tālruni gadījumā

●Produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes TPU + PU ādas.Vienkāršs un stilīgs, labi veidots.Labi izstrādāta produktu tālruni aizsargāt efektīvāk.

●Intīmas dizains, tas ir telefona gadījumā tas ir seifa.No ārpuses, tas ir ne ar ko neatšķiras no regulāras seifs.Bet neatkarīgi no maka, tas ir telefonu gadījumā.Tagad jums tikai nepieciešams, lai tērēt naudu par telefonu gadījumā, lai nopirkt lietas un seifs.

●Nekustamo 1:1 nazis.Katrs caurums ir izstrādāta, lai būtu ļoti precīzas, nodrošinot, ka jūsu tālrunis ir perfekti un nodrošina vispusīgu aizsardzību pret ārējiem bojājumiem.

●Super lielu caurumu dizains.Neietekmē mobilo telefonu aksesuāri.Viegli darboties.

●4 Krāsas Par Savu Izvēli:Melna,Brūna,Sarkana,

●Dati Piezīme: Mūsu produktu attēli ir tikai piemēri, dizaina modeļus un procesu apraksti.Caurumu informācija tiks pielāgots faktiskajiem tālruņa modeli, lai nodrošinātu pilnīgu saderību starp tālruni un tālrunis.

●Krāsu atšķirība: Faktiskais objekti un attēli var atšķirties dēļ atšķirīgiem monitoriem.Lūdzu, skatiet faktisko produktu.

Tagi: aligators krokodila ādas kartes turētāju, zte blabe v9 gadījumā, mag droši, 5 punktu bitu, gadījumā zte v5, vāks rozā redmi 7. piezīme, godu p20 touch, kredītkartes ādas kategorijas uzlīme, tālrunis zte, ZTE

Dizains Vienkāršā
Materiāls Augstas Kvalitātes Krokodila Ādas
Saderīgu Zīmols ZTE
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Function2 Stendu dizains Ar Karšu Slots
Veids "Seifa Lieta
Funkcijas Flip Maciņš Gadījumā ar Kredītkarti Turētājs / M
Saderīga Tālruņa Modelis 1 Par ZTE Blade V10
krāsa Melna, Sarkana, Brūna
Funkcija 1 Triecienizturīgs + Antidetonācijas + Izturīgs Pret Skrāpējumiem+Anti-Pirkstu Nospiedumu
Zīmola Nosaukums DOREXLON

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti