Augsta Vidukļa Peldkostīmu "Eiropa 2020" Zaļā Drukāt Bikini Sievietēm Punkti Pārsējs Top Push Up Peldkostīmi Sieviešu peldkostīmu Pludmali, Valkāt Biquini XL

w16628

€8.37

-10.23

€18.60

-55 %

Jauns produkts

Padomi

Faktiskā krāsa preci var atšķirties no attēla, pateicoties gaismas efektiem un monitora iestatījumi, paldies par jūsu sapratni!

Piegāde

1. Apstrādes Laiks parasti 5-7 darba dienu laikā, lai vienotos par sūtījuma sakarā ar ievērojamu daudzumu ikdienas pasūtījumiem.

2. BEZMAKSAS Piegāde visā Pasaulē par ePacket, Ķīna Post, un aptuvenais piegādes laiks parasti ņem 20-30 darba dienu laikā.

Sazinieties Ar Mums

Ja jums ir neskaidrības par izmēru izvēli vai kaut kas cits, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā, un mēs darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai kalpotu jums un pastāvīgi sniedz pilnu atbalstu.

Atgriešana Un Apmaiņa

Jūs varat sazināties ar mums atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 7 dienu laikā pēc tam, kad piegādāts, ja neesat apmierināts ar preci sakarā ar nepareizu izmēru nosūtīts vai kvalitātes faktors.

Paziņojums:

Atpakaļ elementiem jābūt bez Unworn, Nebojātu un Nemazgājies.

Atsauksmes

Ja jums ir minūtē atstāt pozitīvu atsauksmi par mums par ierosinājumu, un pakalpojums, produkts, mēs būtu ļoti pateicīgs.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīga, lai mēs varētu uzlabot mūsu lietotāju pieredzi, produktu kvalitāti un klientu apkalpošanu.

Tagi: peldkostīms sievietēm xxl, Ir 2021. bikini, peldkostīms augšas sievietēm, Bikini Komplekts, bikini dzeltena, calzedonia, viens piec peldkostīmu, 3 gabals bikini komplekts, neona peldkostīmi sievietēm, "Eiropa 2020" peldkostīmi sievietēm

Materiāls Spandex
Dzimums sievietēm tankini peldkostīmi
Vienuma Tips "Eiropa 2020" sieviešu brazīlijas bikini komplekts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Stils Dāmas, peldkostīmi
Viduklis Augstais Viduklis
pārdošana Vairumtirdzniecības mazumtirdzniecības Kritums Piegāde bezmaksas
Sezona Vasaras meitene bikini
Zīmola Nosaukums CPUTAN
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Atbalsta Veids Underwire
Modelis Tips Drukāt
Funkcijas cietās,īsās bikses-Šorti, Bikini
Vasaras stils, augsta kvalitāte A+++
dizains Plus lieluma sieviešu peldkostīms
Gads "Eiropa 2020" jaunpienācēji peldkostīmu
Ar Pamatni
Modeļa Numurs CPUTAN00103

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti