Virtuves Izlietne Ūdensnoturīgas Uzlīmes Pret pelējuma Ūdensizturīgs Lentes Vannas istaba Countertop Tualetes Plaisa pašlīmējošas Šuves Uzlīmes 320cm*3.8 cm

w165540

€2.62

-1.13

€3.75

-30 %

Jauns produkts

Motīvs:

*1. Materiāls: PVC

*2. Izmērs: 320cm*3.8 cm

*3. Īpaša Konstrukcija: Ar locījuma vidū, jums var saliekt brīvi.

*4. Tas nodrošina ilgstošu zīmogs, ar gludu un skaistu virsmas, piemērots vanna, virtuve malas, vannas istabas stūrī, dušas, tualetes sienas un grīdas stūrī.

*5. Tā ir līme uz muguras, ļoti ērti izmantot, jūs varat stick to uz atbilstošās joma, kas tieši.

*6. Blīvējuma caulk lentes pašlīmējošu lentu ar augstas veiktspējas līmi var ievērot jebkura leņķa un virsmas, lai izveidotu blīvu aizbāzni.

Paziņojums:

1.Lūdzu, pilnīgi tīra virsmas un pārliecinieties, vai tā ir sausa, noņemt visas esošās silikona blīvēšanas pirms instalēšanas.

2.Lūdzu, lūdzu, izmērīt garumu, laukumu, kas noslēgts uz noteiktu pareizo garumu un sagriež strēmelēs, attiecīgi.

3.Istabas temperatūra ap 25 Grādiem, par labāko, ja temperatūra ir pārāk zema, izmantojiet matu žāvētāju, lai sakarst ielīmējiet pirms noslēgšanas labāk uzlīmēšanu.

4.Stingri piespiediet uz caulk sloksnes un pagaidiet apmēram 8-10 stundas, lai nodrošinātu blīvu aizbāzni par labāku efektu.

Paketē Iekļauts:

1 * Sienas Blīvējuma Lentu

Piezīmes:

1.Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2.Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Tagi: sienas uzlīmes uzlīmes vannas istaba, virtuves izlietnes kategorijas uzlīme ūdensizturīgs anti moissiruse, virtuves izlietne ūdensizturīgs reņu, virtuves letes top dziļums, virtuves countertops ūdensnoturīgas uzlīmes, ķieģeļu sienas uzlīme, virtuves izlietnes ūdens pierādījums uzlīme, funlife ūdensizturīgs sienas uzlīmes vannas istaba, virtuves letes top vāciņu accrilec, virtuves izlietnes vannas istabas ūdensizturīgs pelējuma apliecinājums

Veids Lentes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Feature3 vannu blīvēšanas lentes
Feature4 ūdensnecaurlaidīga blīvējuma lentu
Izmērs 320cm*3.8cm
Modeļa Numurs Sienas Blīvējuma Lentu
Feature5 sienas malas aizsargs
Sertifikācija CE
DIY Piederumi Kokapstrāde
Feature1 sienas lentes
Feature2 Līmlente
Materiāls PVC

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti