8 Portu PoE Patch Panelis IP Camera PoE Inžektors

w165504

€7.55

-0.4

€7.95

-5 %

Jauns produkts

8 Portu PoE Patch Panelis IP Camera PoE Inžektors

10/100Mbps, B Režīmā 8) Ostas Inžektora bez barošanas

Jauda IP kameras, galda telefonu, ar WiFi piekļuves punktu, vai citu zemsprieguma ierīcēm, izmantojot tīkla kabeli, izmantojot šo Power over Ethernet (PoE) inžektors.PoE Inžektors ņem enerģiju no LĪDZSTRĀVAS barošanas avots (power supply pārdoti atsevišķi) un pievieno to jūsu Ethernet datu kabelis (Cat5, Cat5e, Cat6), lai jūsu ierīci.

Saglabāt lielas par tīkla modernizāciju un ierīces, iekārtas, Power over Ethernet nodrošina enerģijas 328 pēdas no PoE Inžektors, samazinot izdevumus un laiku, ierīkošanas MAIŅSTRĀVAS pie jūsu powered ierīces.Ar šo PoE Inžektors, jūs varat pievienot spēku, lai jūsu datu kabeli, lai daļu no izmaksām modernizācijas, lai PoE spēj tīkla slēdzi.

Pasīvais PoE ir daudzpusība .Pasīvais PoE inžektors, vienmēr sniedz tādu pašu spriegumu, kā tās strāvas avota.Pāris to sprausla ar 48 voltu LĪDZSTRĀVAS barošanas avots, lai darbinātu ierīces nosaukumu "802.3 af", vai arī jūs varat izmantot 24 voltu barošanas ar 24 voltu passive PoE ierīcēm, piemēram, Piekļuves Punktus no Mikrotik, Ubiquiti, un daudz vairāk.

Vienkāršu, Uzticamu un saņem Ekspertu projektējam mūsu Power over Ethernet Iesmidzinātāji vienkārša uzstādīšana un ilgu mūžu, bet dažkārt kaut kas noiet greizi.Kad tas notiek, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs nodrošināsim jums labāko risinājumu un pakalpojumu jums.

FUNKCIJAS

1. Ar POE LAN ports

2. Ar 2.1*5.5 mm DC Sieviešu doks

3. Pin4/5 positiv, Pin7/8 pasīva

4. CE/ROSH sertifikāts

5.Izmantot ar jebkuru ethernet switch

6.Elastīga jauda(DC 12V UZ 56V)

7.10/100Mbps fast ethernet

8.Ideāli piemērots IP Kameras,IP balss pārraide,WiFi

9.8 Ostas Inžektors(8 Lan&8 Lan+PoE ports)

SPECIFIKĀCIJAS Ieejas 12-56V DC 2.1 MM Jauda 12-56V UZ OSTU(Max 30W) Datu 1/2&3/6 Jauda 4/5 V+ & 7/8 V

Datu Savieno PC/HUB/Switch Svars 140g Izmēri 175mm x 37mm x 20mm Ethernet Kabeli TIA/EIA 568 Kaķis. 5 Datu pārraides ātrumu 10/100Mbps Savienotājs RJ-45 Ekspluatācijas Temperatūra 0°C ~ 40°C Uzglabāšanas Temperatūra No -40°C~+70°C Darbības Mitrums-10%~80%RH Uzglabāšanas Mitrums 5%~90%RH Sertifikācija: CE , FCC

1.Panelis 8 integrēt passive POE inžektors piemērots elektroenerģiju līdz pat astoņām ierīcēm.

2.Ar RJ45 savienotājiem, no vienas puses, ir saistīts Ethernet porti ar nav jauda (switch)

pretējā pusē ierīce, ko izmanto, lai izveidotu savienojumu jaudas Ethernet kabeli.

3.Izmanto, lai darbinātu divus nelietotus pāriem Ethernet kabeli.

4.Jauda pāriem: 4,5 (pozitīvo polu) / 7,8 (negatīvās spailes)

ZEMU IZMAKSU RISINĀJUMS, LAI Po, Mums ir PO patch panel& inžektors, kas var jauda visvairāk 802.3 af/pie PD ierīci ar 48 V barošanas. (piemēram, IP kameras, IP telefons, WiFi piekļuves punkts, AP, iPad un Planšetdatoru, utt. ) 1. Risinājums POE device: poe inžektors + 48V barošanas(Midspan) un non-poe switch tas ir tāpat kā lielākā daļa no jūsu POE switch (Endspan) 2. Risinājums Non-PoE device PoE inžektors +48V barošanas+ 5v2a vai 12v1a poe splitter par šo ierīci, kas nav Atbalsta POE(802.3 af/at).

LED INDIKATORS

STRĀVAS LED

POWER OFF -- Off 4/5 (V+),7/8 (V-)-- Zaļo 4/5 (V),7/8 (V+)-- Sarkana

KĀ INSTALĒŠANU JŪSU PoE

solis 1 Izvēlieties pārsl. vai inžektors ar vairākām ierīcēm un datu pārraides ātrumu.Solis 2 Izvēlieties barošanas Po standarta un strāvas patēriņš.Solis 3 Pievienojiet DC strāvas padeve uz DC ieeja(lietošanas Režīmā uz Dual Režīmā Inžektori) Solis 4 Pievienojiet LĪDZSTRĀVAS uz MAIŅSTRĀVAS kontaktligzdas.5. solis Pievienojiet Ethernet džemperis no datu avota uz LAN portu PoE inžektors.6. solis-Pievienojiet Ethernet kabeli no ierīces, lai PoE portu PoE inžektors.Padomi:

1. Instalācijas vietai ir jābūt prom no siltuma avota un elektromagnētisms iejaukšanās avots,

nav kodīgas gāzes un metālu putekļi.

2. Nedrīkst bloķēt dzesēšanas atveres aprīkojumu.

3. Iekārtai jābūt stabilam fiksētu izvietošanu, kas nav vardarbīga un šoks.

4. Lai novērstu avāriju un pretrunā ar citu iekārtu uzstādīšanas laikā, lai neradītu

Vietējās sabojāt mašīnas virsmas.

5. Uzglabājot, jāglabā sausā noliktavā, nav iedarbības uz saules un lietus.

PRODUKTA PARĀDĪT

Tagi: 7mm kamera, po, gigabit poe, poe inžektors, tīkla, patch panelis 8) ostas, gigabit poe inžektors, fc patch panelis, panelis rj45, amazon keystone patch panelis, dahua poe

Modeļa Numurs ZQPOEI008
Zīmola Nosaukums zhangqing

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti