Putekļu Savācējs Ciklona Caurspīdīgu Savienojumu Kompresoru Augstas Efektivitātes Putekļu Ciklona Putekļu Sūcējs Filtru Kolektora

w164172

€20.56

-6.86

€27.42

-25 %

Jauns produkts

Vienkāršs un efektīvs tīrīšanas metode: tikai iztīrīt putekļus un netīrumus kausu, neatverot putekļsūcējs.Atsevišķu 99% no materiālu, pirms tas nonāk vakuuma un saglabāt filtru tīru ilgāk.

Plašu lietojumu Daudzas muļķības, jūsu reģionā, var tikt apkopoti, izmantojot to, piemēram, koksnes šķeldu, ģipša putekļi, slīpēšanas putekļi, māla putekļi, betona putekļu, maize/putekļu un tā tālāk.

Gadījumā veidiem: To var izmantot ar dažādu putekļu sūcēji, piemēram: sadzīves putekļu sūcējs, rūpniecisko putekļsūcēju, ventilators un citas vortex ventilators 1200W jauda ≥ 750W, 95% ≥ 90% ≥ efektivitāti.Industrytaubsaugerpower ≥ 1200W, 99% efektivitāte ≥ 95%.Sadzīves putekļu sūcējs jauda ≥ 1200W, 99% ≥ efektivitāte ≥ 95%. (Minimālās gaisa ieplūdes nedrīkst būt lielāks par 70%)

Zemas izmaksas: standarta slapjš/sauss putekļu sūcējs izmanto filtru, lai atdalītu gaisa ieplūdes no putekļu daļiņām.Filtra kļūst ļoti netīri un gaisa tīrītājs ir samazināts.Mūsdienu ciklona tehnoloģija novērš nepieciešamību bieža tīrīšana un filtru nomaiņa.Ietaupīt vairāk naudas!

Spēcīgu sūkšanas: Vēl viena priekšrocība ciklona putekļu sūcējs ir savas fiksētās sūknēšanu.Parasto putekļusūcēju, jo zema nosūkšanas jauda, nav pareizi jātīra, bet tas pats visu laiku, nepārtraukti piesaistot ciklons.

Izgatavots no izturīga materiāla un unikālu dizainu.Šis augstas efektivitātes ciklona nodrošina jūs ar labu tīrīšanas palīgs.

Viegli izmantot, zemas izmaksas, augsta efektivitāte Ar ciklona, jūs atradīsiet vakuuma acu viegli un ātri.

Tas ir piemērots visu veidu putekļu sūcēji, piemēram, sadzīves putekļu sūcēji, industriālie putekļu sūcēji, un maisiet fani.

Augstums: 30 cm / 11.7 collas

Caurules diametrs: 5,5 cm / 2.1 collas

Izejas diametrs: 7.2 cm

Pieslēgvietas diametrs: 5 cm / 2.0 collas

Tips: Putekļu savācējs

Krāsa: Gaiši zila

Materiāls: Metāls + plastmasa

Iepakojuma Saturs:

1 x multi-ciklona savācējs

2 x savienojumi

1 x piederumu komplekts, lai instalētu

2 x taisna caurule (melna)

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Dropshipping 1) Mēs pieņemam dropshipping, mums ir liela pieredze dropshiping un nav likt jebkuru reklāmas un materiāli uz pasūtījuma. 2) Mēs pieņemam CSV failu (Excel Fails), lai risinātu lai beztaras pasūtījumiem.Jums vienkārši nepieciešams, lai maksā par vienu, lai par www.grandtech.lv.Mēs ar jūsu pasūtījumu accoring uz excel failu.jūs varat nosūtīt mums CSV failu, kas visus kontaktus customerrsquos informāciju (Vārdu, e-Pasta, Pilna adrese etchellip) un pasūtījuma informāciju( krāsa, daudzums).Es jums piedāvāt kopējo cenu.Jums tikai nepieciešams ievietot vienu rīkojumu par www.grandtech.lv, kad jūs maksājat par to.Mums būs slodze jūsu failu, mūsu sistēmā un apstrādes jūsu pasūtījumus accoding jūsu failu.Pēc tam, kad mēs kuģis no pasūtījuma, es jums nosūtīsim atpakaļ uz CSV failu ar izsekošanas kodiem.

Tagi: bmw r 1100 gs kruķis, asmens y6 2019 huawei, kempings stikla tritan, vārītas olas zemu carb, bmw r 100 gs spoguļi, zēni veste vasaras automašīnas, brouch mūsdienu dārgakmeņiem, kempings karājas plaukts, vāra makaroni siers

Akumulatoru Dzīves NAV
Funkcijas Slaucīt Iesūkšanas
Spriegums (V) 24V
Zīmola Nosaukums Sokany
Jauda (W) 5w
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti