22 collu Flash Skeitborda Zivju Valdes Mini Cruiser Scooter Longboard Retro Penss Kuģa Kravas automašīnu Riteņu Gultņi, Skeitborda Dēlis

w163323

€40.45

-17.33

€57.78

-29 %

Jauns produkts

Motīvs:

1. Mūsu mini skeita ir pilnībā nokomplektētas, un jūs varat baudīt savu laimīgu braucienu ar šo pilnībā nokomplektētas cruiser jebkurā laikā!Dizains ir vienkāršs un skaidrs, 22 collas garš (par 55.9 cm) x 6 collas plata (par 15.2 cm), lai šis skrituļdēlis ir pietiekami daudz vietas uz klāja.Svēršanas 3.6 mārciņas (apmēram 1,7 kg), tas ir viegli pārnēsājams, un to var viegli pārvadāt vai pārvadāt mugursomā.

2. Skeitborda ir aprīkoti ar gaismas riteņi, piemēroti daži skarbi kreisēšanas.Gaismas riteņi ir spilgti un krāsains, kas pievieno papildu jautri.Jums nav jāuztraucas par uzlādi vai nomainot akumulatoru, tas vienmēr iedegas, kad izjādes.

3. Dēlis ir izgatavots no polipropilēna, izturīgs un izturīgs, un atbalsta līdz 220 mārciņas (aptuveni 99.8 kg).Cruiser skeitborda ir aprīkots ar 3.25 collu (par 8.3 cm) biezs alumīnija kravas automašīnu maksimālo ātrumu un kontroli.Aste palielina kontroles laikā izjādes, kas ir ļoti piemēroti dažādiem pasākumiem.Pretslīdēšanas plāksnes palielinās drošību.

4. Cruiser valde izmanto soft PU riteņi, high-speed ABEC-7 gultņiem un lielisku triecienu absorbciju, kas ir ļoti piemēroti absorbējot visu ielu sadursmes un ietves, plaisas, vienlaikus nodrošinot vienmērīgu braukšanas pieredzi.Aprīkots ar integrētu skeitborda T-veida instruments, viss, kas jums ir nepieciešams, lai pastiprinātu vai remonta skeitborda.

5. Skeitbords iesācējiem ir paredzētas bērniem, pusaudžiem vai pieaugušajiem, kuri vēlas, lai būtu jautri, vai pilsētas jautri un baudīt netraucētu un ērtu braukšanas pieredzi.Ideāli piemērots veikalu apmeklēšana vai koka apdari, līkumoti ceļi un visu vecumu cilvēkiem.

Specifikācija:

Klājam: 22 x 6 collas

Materiāls: augstas kvalitātes polipropilēna

Stūre: 59*45mm PU riteņu 78.A

Kravas automašīnu un bāzes rakstu: 3.25 collu lieljaudas alumīnija

Gultnis: ABEC-7, paturot

Svars: 1850g

Iepakojuma saraksts:

1 x 22 collas (par 55.9 cm) skrituļdēlis

1 x viengabala skeitborda T-veida instruments

Tagi: keramikas paturot tīrītājs, vīriešiem, skrituļdēļi, longboard, skate kravas automašīna, dualtron, longboard stūre, valdes skate, kaabo humoru lite, valdes cruiser, ninebot motorollera

Izmērs 56*13*9cm
Pieteikums Ielu skeitborda apmācības competiti
Modeļa Numurs AE-PQ11081
Gultņu Anti-vibrācijas gultnis
Veids Skeitborda Daļām
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Valdes Kategorijas Viena Šūpuļzirgs
Materiāls ABS,PP,PU
Iezīme Grūts klāja,anti-slīdēšanas,nodilumizturīga,
Gadījumā Cilvēki Bērnu

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti