Īstas govs Ādas Apavi sievietēm chelsea Zābaki Ērti kvalitātes mīkstas Kurpes Zīmola Dizaineru Roku darbs ziemas zābaki ar kažokādas melns

w16328

€35.29

-33.89

€69.18

-48 %

Jauns produkts

Svarīgs Paziņojums:

Mēs nosūtīt Ķīnas izmēra ,lūdzu, skatiet savu pēdas garumu izvēlēties MŪS izmērs .Piemēram,Ja manas kājas garums 23.5 cm,man vajag izvēlēties MŪS izmērs 6.5=KN izmērs 37;Ja manas kājas ir nedaudz plašāka, vai resnāki, es jums izvēlēties vienu izmēru lielāks.Turklāt,kurpes iekšējais garums=kājas garums+0.5 cm.Ja neskaidrības, lūdzu, sazinieties ar mums .

Pārsteigums:

Dalīties ar mūsu produktu un tā saiti uz jūsu VK, Facebook, Twitter, Badoo vai citi sociālo platformu, un dod mums screenshot par to, jūs saņemsiet lielas atlaides vai jauku dāvanu.

Atsauksmes:

1. Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

2. Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: balenciaga sieviete, 3ce, morazora 2020, forši, īstas ādas kurpes sievietēm, sievišķīga martin zābaki, xtd, sieviešu martin zābaki, īstas ādas kurpes sieviešu cape, sieviešu īstas ādas kurpes sieviete dāmas, Bērniem Martin Zābaki

Modelis Tips Cietie
Zābaku Augstums APAVI
Modes Elements Šūšana
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Ar Platformu
Slēgšanas Tips ZIP
is_handmade
Vārpstas Materiāls Genuine Āda
Vārpstas-Genuine Ādas Tips Govs Āda
krāsa Melna brūna
Odere-Genuine Ādas Tips Govs Āda
Platformas Augstums 0-3cm
Oderes Materiāls Genuine Āda
Zābaku Tips Pamata
Virsas Materiāls Genuine Āda
Sezona Pavasara/Rudens
Kurpes MUMS Izmēra 4.5,5,5.5,6,6.5,7,7.5,8,8.5,9,9.5
Papēža Augstums Zems (1cm-3cm)
Vienuma Tips Zābaki
Zolīte Materiāls Lateksa
Zole Materiāls Gumijas
Zīmola Nosaukums steinmeier
Pirksta Formu Apaļu Purngalu
Modeļa Numurs XZ015
Augšējā Īstas Ādas Tips Govs Āda
Papēža Tips Kvadrātveida papēdi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti