Matējums, matētā Oglekļa šķiedras Tesla Modelis 3 Modelis Y Pusēs Apdare, Atpakaļskata Spoguļa Vāciņš Vāks piederumi

w162924

€16.11

-5.95

€22.06

-26 %

Jauns produkts

matējums, matētā Auto Pusēm Apdare, Atpakaļskata Spoguļa Vāciņš Vāks Tesla Model 3

Funkcijas:

Izgatavotas no augstas kvalitātes ABS Plastmasas un izturīgs, kuras ir izolētas un anti-korozijas.Oglekļa šķiedras tekstūru,skaidrs un skaists līnijas,stingru tekstūru.Atsauces sākotnējā automašīnas datus, ražošanas, arc ir konsekventa, percision perfektu fit.Izdaiļot savu auto, lai padarītu to vairāk moderns.Viegli uzstādīt: double-sided adhesive var ielīmēt, bez griešanas vai urbšanas.

Specifikācija:

Materiāls: ABS Plastmasa Krāsa: matējums, matētā Oglekļa Šķiedras Paketes Saraksts: 2gab Īpašas Iezīmes:Apdares&Aizsardzību, kas Īpaši paredzēti Tesla Model 3 Viegli uzstādīt,3M dubultā novietotās lentes, spēcīgu viskozitāte, sabiedrība un nav viegli nokrist.

PIEZĪME:

1.Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.Lūdzu, ņemiet reāla kā standarta. 2.Tāpēc, ka ziemas temperatūras atšķirības, atpakaļ līmes saķeres salīdzinoši vāja, iesakām izmantot matu žāvētājs, lai siltuma lentes, pirms instalēt. 3. Nav pārvietotu vienumu, vai mazgāt savu auto, 48 stundu laikā pēc uzstādīšanas.

Fotogrāfijas:

null

null

null

null

Tagi: finanšu honda civic, 3 modelis, bmw f30, volkswagen tiguan, modelis 3 tesla spoilers, oukitel tālruni, vitara, uzlīmes, vw, citroen c4 7, riekstu peugeot 307

Materiāla Tips ABS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Gads 2017-2020
Vienuma Tips Interjera Fasonēti Izstrādājumi
Modeļa Nosaukums Modelis 3

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti