Sieviešu Tālvadības Pults Neredzams Valkājamas Mīlestība Olu Vibartor Masturbācija Maksts Massager Rotaļlietas Pieaugušo Produkti Ūdensizturīgs Drošības

w162893

€13.03

-4.12

€17.15

-24 %

Jauns produkts

Mēs uzskatām, ka mēs varam apmierināt savas vajadzības ar augstas kvalitātes produktiem.

Dual Mehānisko&Double Uztraukums: jūs nevarat palīdzēt, bet gribu kliegt.Ķermeņa masieris daļa tiek segta no daļiņām, palielinot berzi un dod jums vairāk séxual baudu.

10 Biežumu un Ergonomisks Dizains, pastāvīgi si-timulate ķermeņa, lai palīdzētu jums sasniegt laimīgs.Jūtieties brīvi, lai pārslēgtu režīmus, lai pielāgotos jūsu patīk ātrums,baudīt aizraujošas spēles iespējas.

100% Ūdensizturīgs Silikona Dizainā ļaujiet, lai jūs varētu baudīt brīvību, izmantojot to massager vanna, duša, whirlpool, vai jebkur, kur vēlaties.

15-25M Tālvadības pults:ir vēl tālu tālvadības attālums nekā citiem, līdzīgiem produktiem.Mēģiniet, lai ņemtu to ārā ar to paslēpt savā ķermenī, uz ielas, biroja, iespējams, kinoteātrī, ļaujiet jūsu partneris kontroles ierīču,jums būs pieredze, pēkšņi negaidīti uztraukums jebkurā laikā jebkurā vietā.Bet neviens nevar dzirdēt,jo tas ir augstas kvalitātes motors,pēc tam gandrīz klusums.

Tagi: manējā seksa rotaļlietas, es tevi mīlu, bluetooth saņem atbalstu caur iev, bdsm rotaļlietas, seksa rotaļlieta, olu rīks, vibrat, dzimums stroker, vīriešu masturb, komplekts surviv

Izmērs sex toys for women
Seksuāli Divdomīgs No
Materiāls Silikona
Zīmola Nosaukums HIMALL
Modeļa Numurs mini sieviešu massager intīmo produktu masturbator mašīnas g spot
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Neķītrs Attēlu No
Veids Gulēja uz

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti