Pointe Toe Kurpes Satīna Mīkstas Baleta Deju Kurpes Izlijusi Zole Baleta Čības Melns Sarkans Pliks zīda Kurpes

w162057

€11.57

-3.65

€15.22

-23 %

Jauns produkts

Dārgie draugi, laipni lūgti manā veikalā.Es novēlu jums laimīgu iepirkšanās šeit.Mēs vienmēr koncentrēties, lai nodrošinātu klientiem augstas kvalitātes produktus par konkurētspējīgu cenu, un cenšas piedāvāt pirmā kursa pakalpojums.Un mans veikals nodrošina brīvu preču atgriešanu vai apmaiņu par 15 dienām bez iemesla, esiet droši pirkt.

Pointe Toe Kurpes Satīna Mīkstas Baleta Deju Kurpes Izlijusi Zole Baleta Čības Melns Sarkans Pliks zīda Kurpes

Produkta Nosaukums: Baleta Pointe Apavi Grupa: Pusaudžu Meitenēm, Sievietēm, Dāmām, Krāsa: Pliks, Sarkana, Melna Izmērs : 31-45 Platums: Vidēja, Ja Jūsu Kājas Ir Plašs vai Briest, Lūdzu, izvēlieties 0.5-1 Lielāka Izmēra.Cietība: Vidējs, Lūdzu, Laupījums Zoles, Pirms Izmanto To, Kas Padara Kurpes Vēl ir Ērti un Fit.

Kā iegūt atlaides?

1、Izmantot zelta monētas, lai atskaitīt 2% no pasūtījuma cenas; 2、Iegādāties katru 2 pāri kurpes, saņems skaistu dāvanu(vērts 1 dolāru); 3、Pērkot 3 pārus kurpes varēs baudīt arī papildus 3% atlaidi;

Svarīgs Paziņojums

1. Dažādās valstīs ir dažāda lieluma references standarts, lūdzu, izvēlieties izmēru atbilstoši tieši jūsu pēdu garumu, un, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, ja jūs nevarat izlemt. 2. Ja jūsu pēda ir par maz, plašu un tauku, mēs parasti iesaku izvēlēties 0.5-1.0 apjoms ir lielāks. 3. lūdzu atļaut aptuveni 0,3 cm(0.12 collas) atšķirības, manuāla mērīšana. 4.Parasti ,mēs nosūtīsim jums Ķīna izmērs.(Kas nav Eiropas izmēru)

SwanDancer izcelsme ir Ķīnā 1997. gadā. Tajā laikā daudzi labi zināms, starptautiskā deju apavu zīmoli ir atceļojušās uz Ķīnu, lai meklētu līgumu ražotājiem, un SwanDancer bija viens no viņiem.20 gadu laikā apstrādes dažādu pazīstamu zīmolu, mēs esam uzkrājuši lielu pieredzi, kas ražo augstas kvalitātes baleta kurpes.Mūsu rūpnīcas teritorija ir paplašinājusies no 300 kvadrātmetru pašreizējā ir 8000 kvadrātmetru, un darbinieku skaits, kā arī ir paplašināta, no sākotnējās 10 cilvēkiem klāt, vairāk nekā 300 cilvēku.Mēs pašlaik sadarbojas ar vairāk kā 100 profesionālu baleta grupām visā pasaulē.Mēs ceram, lai iegūtu labākas kvalitātes un izmaksu ziņā efektīvāku baleta kurpes visus baleta dejotājiem pasaulē!

Kuģa laika & Steidzama pasūtījuma

Parasti, jūsu pasūtījums tiks nosūtīti 72 stundu laikā .Par jebkuru steidzamu pasūtījumu, Lūdzu, sazinieties ar mums ātra piegāde.

Cik ilgi tas būs piegādāts?

Parasti, ASV, LIELBRITĀNIJA, Kanāda, Austrālija, un lielākajā daļā Eiropas valstu ir ātri (aptuveni 10-25days), Dienvidamerikā,Tuvajos Austrumos,Āfrikā parasti ir mazliet lēns(par 30-50days).Pēc tam, kad nosūtīti, jūs varat izsekot paku šādā tīmekļa vietnē (https://www.17track.net/en)

Nav apmierināti ar mūsu preci

Lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, lai dotu mums iespēju par jebkādām problēmām, kas jums ir tikušies ar mūsu darbu vai izstrādājumu.Jūsu problēma tiks atrisināta.

Apmierināti ar mūsu preci

Mēs būtu pateicīgi, ja jūs varat veikt 1 minūti, lai dotu mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Q:Kā izvēlēties pareizo izmēru ?

A:ir daudz veidu, izmēru diagrammas pasaulē, lūdzu, pasākums jums pēdas garums un izvēlēties pareizo vienu, saskaņā ar mūsu lieluma diagrammu.

Q:Kāpēc jūsu produktu lētāk, nekā citiem?

A:Dārgais draugs, jo mēs esam deju kurpju fabriku.Mūsu produkcija ir nosūtīta uz jums tieši no rūpnīcas, un nav vidējā komersanta lai gūtu peļņu.Lai gan cenas citos veikalos ir augstāka nekā mūsējā, šo preču kvalitāte nebūs labāka par mūsējo.

Q:Vairumtirdzniecība un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu?

A: Par vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas aizņem tikai 5-10 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

Q:vai es Varu izmantot ātrāku nosūtīšanas metodi, jo man vajag tos steidzami?

A:Lūdzu, sazinieties ar mums ātra piegāde.Un pēc regions:Russia,Australia,Janpan,Korea,Singapore,UK,France,Brazil,Spain,Netherlands,Canada,Ukraine,Belarus lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties ātrāk piegāde, Mums ir diskontētās cenas, lai jūs.

Q:es lieto vienu un to pašu ID pašā adresē, lai daudzi vienumus vienu rīkojumu vai ar vairākiem rīkojumiem, kā tie tiks nosūtīti?

A:Parasti, ja pasūtījuma laiks,ID,adresi, ir tie paši, mēs nosūtīt tos kopā, vienā gabalā vai kastē, pēc noklusējuma, sazinieties ar mums, ja jums nepieciešams tos, lai tie tiek piegādāti atsevišķi.

Q:Kāda ir jūsu atgriezties un kompensāciju politiku?

A:parasti Mēs piedāvājam pilnu kompensāciju, lai bojātas produktiem.Bet parasti daļēju atmaksu, atlaidi, vai pat re-sūtīt jautājumus, par citas nelielas kļūdas, paldies par jūsu sapratni.

Tagi: augstpapēžu kurpes sieviešu kurpes, ādas, zamšādas deju kurpes, shinning kurpes sievietēm, bd deju grupa apavi, latīņu dancings apavi, balet meitene, latino deju kurpes, kurpju zolēm outsoles diy, balet kleita, bd deju kurpes vīriešu

Modeļa Numurs A01C
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Materiāls Satīns, Intensīvu Papīra Vienīgais
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Cietība Vidējs(Laupījums Zoles, Pirms To Izmanto)
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Grupa Balerīna,Pusaudžu Meitenēm, Sievietēm, Dāmām,
Izlaides Datums Spring2019
krāsa Pliks, Sarkana, Melna,Rozā
Pakalpojums Sniegt OEM/ODM Pakalpojumu
Zole Materiāls Korķa
Oderes Materiāls NAV
Deju Apavu Tips Mīkstas Baleta Kurpes
Līmenis Prakse Profesionālā
Dzimums SIEVIETES
Sporta Apavu Tips Deju kurpes
Zolīte Materiāls Kokvilnas
Iezīme Spīdīga, viegla un Elpojoša
Papēža Augstums Dzīvoklis (0 1/2")
Slēgšanas Tips Gumiju
Virsas Materiāls ZĪDA
Rotājumi NAV
Zīmola Nosaukums swandancer
Nosaukums Satīna Baleta Pointe Apavi
Izmantošana Baleta Dejas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti