Fashioncyes Melns Rudens Trikotāžas Puse Sexy Bodysuit Sievietēm Ar Garām Piedurknēm Gadījuma Bodysuit Sieviešu Romper Balto Pogu Ķermeņa Mujer Jaunas

w161916

€19.42

Jauns produkts

Padomi:

Kā es varu zināt, kāda izmēra pasūtīt?

Izvēlieties izmēru, kas vislabāk atbilst jūsu lielākais mērījumus (krūšu, vidukļa vai gurnu).Ja jūs esat starp izmēru, parasti vislabāk likt lielāka izmēra, tāpēc jums ir vietas, lai pārvietotos, vai dažas izmaiņas var viegli izdarīt.

Piegāde:

Prece sūtīt pa Pastu Ķīnas Registed Gaisa Pasta bezmaksas, un parasti ierodas 15-26 darba dienu laikā (nav iekļauts nedēļas nogalē un brīvdienās).Bet reizēm dodas uz 25 - 30 dienām un vairāk par attālā rajonā.Tas ir atkarīgs no kravas dažādās valstīs.Mēs arī atbalstām šādu piegādes metodi.

Atsauksmes:

Mēs esam interneta veikals, katru mūsu klientu un katru atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Ja jums ir atisfied ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, dodiet mums piecas zvaigznes,un atstāj pozitīvas atsauksmes pēc tam, kad apstiprinājis jūsu pasūtījumu.Mūsu mērķis zvaigžņu pakalpojumu un vēlaties, lai jūs būtu laimīgs.

Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu vai pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms atvērt strīdu.Mēs uzskatām, ka jebkura problēma tiks atrisināta ar labām komunikācijas.Mēs nekad aizmirst, lai piedāvātu jums vislabāko pakalpojumu, lai jūs.Paldies par jūsu atbalstu.

Tagi: kleita sievietei, bodysuit mežģīnes, bodysuit mežģīnes sievietēm, bodycon kleita sievietēm, bodysuit sexi, bodysuit apakšveļu, vasaras kleita, kleita sievietēm, jumpsuit sievietēm, bodysuit ilgi sleev

Modeļa Numurs LTK159
Sezona Rudens Ziemas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Spandex
krāsa Melna Oranža Balta
Fit Tips Izdilis
Auduma Veids Trikotāžas
Veids Bodysuits
Zīmola Nosaukums Glamm Dāma
Apdare Poga
Modelis Tips Cietie
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Stils Sexy & Club

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti