Jauns
ātri, Skaisti AAA 17-19

ātri, Skaisti AAA 17-19" 3row 7-8mm balts kārtas saldūdens pērļu kaklarota-shell aizdare AAA

w16191

€21.83

-9.35

€31.18

-29 %

Jauns produkts

Piegāde:NĒ KASTE

Pēc tam, kad maksājums ir izpildīts, - mēs parasti post ar aviopastu (Hongkong Post / Ķīna Post) ietvaros 1-3 darba dienas.

Mēs paredzam, ka starptautiskās piegāde aizņem apmēram 15 - 35working dienas (Se & Sun & Svētku nav iekļautas).Vēl, lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas valstis var saskarties ar ilgāku piegādes pateicoties vietējo muitošanu.

Lūdzu, NEATSTĀJIET MŪS, 1 vai 2 reitings atsauksmes, jo ilgu piegādes laiku.kad pabeigts maksājumu es nosūtītas postenis 1-2 dienu laikā.bet dažkārt post office, iespējams, būs problēmas vai ļoti aizņemts.lūdzu, saprotiet,

Ja jūsu vietējās paražas ir maksas jums par nodokļiem vai ievedmuitas nodokļus, mums ir žēl, ka tas ne būt daļa no mūsu atbildība.Jūs varētu pārbaudīt ar jūsu vietējo muitas iestādē, lai redzētu papildus izmaksas, pirms jūs cenu.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka kuģniecības un pārkraušanas maksu par KATRU posteni, ir uzskaitīti atsevišķi, kas nozīmē, ka jums arī ir jāmaksā par kuģniecības un pārkraušanas maksu par KATRU posteni, pat jums ir apvienot iegādātos, tas ir acīmredzami, jo pastmarkas maksa ir tieši proporcionāls svaram visu paketi.

ATSAUKSMES

Jūsu entuziasms ir labākā reklāma, ko es varētu lūgt.Ja jums ir jūsu jaunais postenis rokā, lūdzu, atgriezieties, lai atstāt atsauksmes.Pastāsti man un citiem, ko tu domā.Lai redzētu, atsauksmes ievietojis citiem klientiem, noklikšķiniet šeit:

Tagi: uzglabāšanas gadījumā trūkst, mini s580 super bass, saldējums srand bērniem, uzglabāšanas gadījumā nintend, pocketbook 740 tērauda, iztaisnotājs dr z400, pietauvošanās pātagas amazon, ledus kubiņu, somas kichen, saldējuma formas kaste

Vienuma Tips Kaklarotas
Formas\raksts ĢEOMETRISKAS
Pērļu Forma Pilnīgi Apaļa
Materiāls Pērle
Ķēdes Tips Virves, Ķēdes
Dzimums SIEVIETES
Modeļa Numurs MM
Kulons Izmērs mm
Metālu Tips Vara
Sods vai Modes Modes
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Kaklarota Tips Ķēdes, Kaklarotas
Stils Moderns
Pērļu Veids Saldūdens Pērles

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti