Kaulu Ķīna Tea Set Porcelāna Tējas Tasi Amerikāņu Keramikas Pods Pastorālo Tējkanna Uzstādīt Kafejnīca Krūze Kafijas Tasi Papildu Teacup Teaset Teaware

w160120

€14.70

-3.68

€18.38

-20 %

Jauns produkts

Kaula Porcelāna Tējas Komplekts

Ar Freeson

Apraksts

Materiāls: Augstas kvalitātes porcelāns Kuģis: Par-stiklotas Iepakojumā: Sabiezēt putu iepakojuma Nosūtīšanas datums: 2 dienu Laikā kopš maksājuma Lietošana: Lai Drinkware vai Dāvanu

Piemērošanas Joma

Krāsns× Sterilizer√ Mikroviļņu× Trauku Mazgājamā Mašīna√

Izmērs

Rokasgrāmata pasākumu, lūdzu, lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas.

Mēs Piedāvājam:

Vairumtirdzniecība (Vairāk daudzums, Labāka cena!) Piliens Kuģniecības (bez jebkādas informācijas par mums, uz zemes gabala) Pasūtījuma LOGO, Modelis vai Attēlu.

Par Kaulu Ķīna Materiāls

Kaulu Ķīna ir hibrīds grūti-ielīmējiet porcelāna, kas satur kaulu pelniem.Porcelāns ir ļoti grūti, intensīvi balts un ļaus gaismas, lai iet caur to.Spēku nodrošina kodolsintēzes ķermeņa sastāvdaļas laikā apdedzinot.Šī unikālā keramikas korpuss ir izgatavots no šādi: 50% dzīvnieku kaulu, 25% ķīnas māla, 25% ķīnas mūra.Pirmā vai cepumu apdedzinot 1200 C - 1300 C. Otrā vai glost apdedzinot 1050 C - 1100 C.Kalcinēts kaulu pelni ražošanai izmanto kaulu ķīna un veido aptuveni 50% no masas, ķermeņa recepte.To iegūst no dzīvnieku kauliem, kas ir pirmais apstrādāti, lai novērstu jebkuru ievērojot gaļu, kas ir parasti pārdod kā lolojumdzīvnieku barība.Ar kaulu, pēc tam tiek apstrādāts, lai novērstu līmes, kas tiek apstrādāti un modernizētas lietošanai normālos pieteikumus, kur līmi izmanto, un arī pēc lieluma dārgu papīru.Raw kaula, kas ir palicis pāri pēc gaļas un līme ir iegūti, tad, kas sakarsēts līdz apmēram 1000 C un šādā temperatūrā visi pārējie organiskie materiāli tiek dedzināti off un struktūra kauls ir mainījies, lai formā, kas piemērota ražošanas kaulu ķīna.Augsta temperatūra, ko izmanto arī sterilizē kaulu.Pirms lietošanas kaulu ir smalki samalts ar ūdeni pirms iekļaušanas kaulu ķīna ķermeņa, un tas ir kalcinēts kaula, kas dod tradicionālajiem angļu porcelāns tā caurspīdība un baltums.

Priekšrocības Kaulu Ķīna

Viegli tīrāma.Nav toksisks un videi draudzīgs.Mīkstas, spilgtas, pārredzamu un nekad izbalināt.Jauku izskatu, elegants, maigs un moderns.Izsmalcinātu kuģiem: 2 reizes-sadedzināti, precīzu un sarežģītu.

Piegāde:

Jūsu pasūtījums tiks apstrādāts, 2 darba dienu laikā kopš maksājuma.Un mēs augšupielādēt izsekošanas numuru jums.

Kompensācijas un Atgriešanās Politiku:

* Ja jūsu prece tika zaudēti tranzīta (pamatojoties uz sekošanas informāciju), mums būs vēlreiz tas, vai dot savu pilnu kompensāciju. * Ja jūsu objekts tika bojātas tranzītā.Lūdzu, piedāvājat man bildi vai video, mums būs vēlreiz vai kompensācija jums bojātās daļas. * Ja tev nosūtījām nepareizu preci.Lūdzu, piedāvājat man bildi vai video, mums būs vēlreiz vai kompensācija jums nepareizu sastāvdaļa.

Atsauksmes:

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes (5 zvaigznes), ja jums ir apmierināti ar savu pirkumu.Ja jums ir kāda neapmierinātība, lūdzu, dodiet mums iespēju, lai atrisinātu jūsu problēmu, pirms atstājot mūs negatīvas atsauksmes.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi, un mēs cenšamies, lai kalpotu jums labāko!

Tagi: kafijas komplekts, eiropas porcelāna, ķīna komplekts, porcelāna tējkanna, tasi tējas, Kaulu Ķīna, kafijas tase, kaķis kauss, tējkanna, kaula porcelāna krūze

Vairumtirdzniecība Vairumtirdzniecības tēju komplekts
Lietotāju skaits 4
Zīmola Nosaukums Freeson
Materiāls Kaulu Ķīna
Izmantošana Drinkware vai Dāvanu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Piliens Kuģa Piliens kuģniecības kafijas komplekts
Stils Eiropā/Asv/Pastorālo/Lauku
Preci Tējas Komplekts

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti