Kruiqi 720P, 960P Home Security, IP Kameras divvirzienu Audio Bezvadu Mini Kamera Nakts Redzamības CCTV WiFi Kameru Baby Monitor pro V380

w159911

€27.50

Jauns produkts

Kruiqi 720P, 960P Home Security, IP Kameras divvirzienu Audio Bezvadu Mini Kamera Nakts Redzamības CCTV WiFi Kameru Baby Monitor pro V380

Motīvs :

SUPERIOR 120°PANORĀMAS SKATA & FULL HD 1080P: 120 Grādu pilnu skatu leņķi, nodrošina Panorāmas skatu bez aklo zonu.Vienkāršu Pirksta Kontroli, lai sasniegtu Elektronisko PTZ,Ar FULL HD 1080P augstu izšķirtspēju, Lielisku izvēli, Baby monitor/Pet Kamera/Home Security/Birojs Uzraudzību utt.

Divvirzienu AUDIO reāllaika KOMUNIKĀCIJAS: Iebūvēts ultra-atsaucīgi Skaļrunis un Mikrofons, kas ļauj runāt un klausīties savu ģimeni, izmantojot lietotni tālrunī, kad & kur jums ir.

KUSTĪBAS DETEKTORU: brīdinājums tiks uzsākta, lai jūsu smart tālruni, ja kāda kustība ir konstatēts (JPEG Momentuzņēmumu, Veikt Video & Ierīces skaņas Signālu varētu arī noteikt APP), kas padara jūsu mājas vai biroja vairāk drošs.Ideāls Brīvdienu māja Uzraudzības, Baby & Mājdzīvnieku Uzraudzībai, Biznesa Uzraudzības un Augstākā līmeņa Uzraudzības.

PLUG & PLAY UN ĀTRI & VIEGLI APP UZSTĀDĪŠANA: Lietotāja Rokasgrāmata sniegs jums norādes par katru soli mūsu Yoosee Lietotni(iOS/Android) un apskatīt kameru vēl 1 minūti.Nāk ar jums, var viegli uzstādīt uz sienas vai griestiem.

WIFI & MICRO SD atmiņas KARTES SLOTS: Atbalsta bezvadu Pieslēgumu (WiFi), Lūdzu, Ievērojiet: Šī Kamera atbalsta tikai 2.4 G WiFi, neatbalsta 5G Maršrutētāju.Lūdzu, pārbaudiet, ja tas ir iespējams jūsu Mājas Maršrutētāju.Bet tomēr jūs varat to izmantot ar AP Režīmā, ja jūsu maršrutētājs ir 5G vai bez maršrutētāja.Tiešraides skatīšanās un ierakstīšana Micro SD Karte (līdz 64 GB,NAV IEKĻAUTA!) LŪDZU, JŪTIETIES BRĪVI SAZINĀTIES AR MUMS, JA JUMS SANĀK KĀDAS PROBLĒMAS LIETOŠANAS LAIKĀ, MĒS DARĪSIM VISU IESPĒJAMO, LAI HILP JAUTĀJUMU RISINĀŠANĀ!

Pakcage Iekļauts:

1gab.* IP Kameras

1pc x Strāvas Padeve (Mēs piegādāsim adapteris saskaņā ar saņēmējas valsts).

1pc x USB kabelis

1pc x Instrukcijas

1pc x L uzgriežņu atslēgas

2gab x Skrūves

\

1.Mēs kuģis pasaulē ar www.grandtech.lv standarta kuģniecības methord, www.grandtech.lv Premium Kuģniecības utt.

2.Visi produkti ir noliktavā, lūdzu, jūtieties brīvi, lai iegādātos kādu preci.Visi pasūtījumi tiek apstrādāti 48 stundu laikā pēc maksājuma pārbaude.

3.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu vārds un adrese, norādīts www.grandtech.lv, ir pareizi.Ja nosaukums un/vai adrese ir kļūdaina, ja atgriešanās ir vai nav saņemšanas produkts būs pēc klienta atbildība.

4.Paketes ir nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pārbaude.Sekošanas informāciju par paketes, kas sūtītas pa Ķīnā/Singapūrā Amatu, parasti parādās 3-5 darba dienu laikā.

5.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā pēc tam, kad maksājumu, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un atbildēt uz jums, cik ātri vien iespējams.

1.Visi mūsu objektus nāk ar vienu gadu garantija, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jūs neesat apmierināti ar pirkumu.Tas ir liels gods mums sniegt labāko produktu un nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus par jums.

2.Jūs varat sazināties ar mums 7 dienu laikā no dienas, kad ir saņemts attiecīgā produkta; mēs GARANTĒJAM jums, ka mēs sniegsim atbildi uz prasību 30 dienu laikā, ja jums rodas kādas problēmas ar mūsu produktu.

3.Tā ir uz klientu atbildība par piegādes izmaksas preces atgriezta.Tas var aizņemt mums līdz 7 darba dienas, lai apstrādātu jūsu pieprasījumu, pēc tam, kad mēs saņemt produkta.

4.Mēs maksājam kompensāciju, ja prece nav saņemta kuģniecības laiks garantēt, vai ir sadalīti laikā, piegāde.

5.Ja mūsu klientu apkalpošanas nav online, jūs varat sazināties ar mums pa e-pastu.

12 mēnešu garantijas uzturēšana, 30 dienu garantija uz atgriešanu vai nomaiņu.

Mēs veikšanu 100% klientu apmierinātību, ja jums rodas problēmas ar preci, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs atradīsim risinājumu, cik drīz vien iespējams.

Mēs turpināt augsta līmeņa apmierinātību ar mūsu pakalpojumu, atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums; mēs priecātos, ja jūs varētu sazināties ar mums, pirms jūs sniedzat negatīva un neitrāla atsauksmes, tāpēc, ka situāciju var atrisināt ātri un veiksmīgi.Paldies par jūsu 5-zvaigžņu atsauksmes !

Tagi: klēpjdators windows10 pro, v360 pro wifi ip kameras, v380, lampas v380 wifi ip kameras, kamera v380, kamera ip v380, fiio q5, eufycam 2 pro, baby monitor monitori, gudrs drošības kameras wifi

Signāla Darbība Vietējā Signalizācija
Funkcija 9 IP Kameras
Funkcija 1 IP WIFI Kamera
funkcija 5 Video Kameras
Elektroenerģijas Patēriņš(W) 5W
IS Attālums(m) 10M
Sienas Stiprinājums Sānu
funkcija 7 Mājas Drošības Kameru WiFi
Veids mini wifi kamera 720P
Funkcija 11 Mini Kameras
Modeļa Numurs FG-JW-Q1-G
Megapikseļi 1MP
Izejas Jauda Audio 1CH BNC
Sensors Zīmols Sony
Atbalstītās Operētājsistēmas Mac OS
Sensors CMOS
Tehnoloģija Infrasarkano
Uzglabāšana 64GB
Barošanas Avots(V) 5V
Īpašas Pazīmes Vandal-proof
funkcija 8 V380 kamera
Funkcija 10 WIFI Kamera
Skatīšanās Leņķis 120°
Zīmola Nosaukums kruiqi
krāsa melns
Funkcija 2 WIFI Kamera
Nosaukums WIFI Kamera
funkcija 6 Mājas Drošības Kameras
Izmēri (L x W x D)(mm) 9cm*9cm
Objektīvs (mm) 2.8 mm
Stils Dome Kamera
TF Kartes NAV
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas ios
Augstas Izšķirtspējas 960P HD
Video Kompresijas Formāts H. 264
Funkcijas 4 WIFI Kamera
Savienojumi IP/Bezvadu Tīkla
funkcija 3 wifi kameru 960P
Minimālais Apgaismojums(Lux) 0.001 Lux
Tīkla Interfeiss Wi-Fi/802.11/b/g
Uzstādīšana Normāls
Strāvas Padeve Normāls

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti