2pc Pārtikas kvalitātes silikagēla Jawline Izmantot Bumbu Muskuļu Trainin Fitnesa Bumbu, Kakla, Sejas Tonizēšana Jawrsize Žokļa Muskuļu Exerciser Relex

w1593

€2.48

-2.01

€4.49

-44 %

Jauns produkts

Produkta nosaukums: apmācība Žokļa ierīces

Materiāls: Silikona (food grade)

Svars: 20g/pārī

Izmērs: 3*1.5/cm

Iepakojums: kaste + dp soma

Krāsa: melns, balts

[Augstas kvalitātes materiāls] Ar exerciser ir izgatavots no bezmaksas pārtikas klases silikona.Nav toksisks silīcija dioksīda gels nesatur nekādas ķīmiskās pildvielas vai produktu, lai jūs varētu sakost ar pārliecību.Tas ir izgatavots no tāda paša materiāla kā bērnu zīdaiņu mierinātāji.

[Izsmalcinātu iepakojumu] Katra pakete nāk ar 2 gabaliem un skaista uzglabāšanas kaste.

[Humanizēts dizaina] uzdevuma filma ir izstrādāta tā, lai izmantotu molāriem apmācības, kas ir drošāka un efektīvāka.Atšķiras no cita veida exercisers, izmantojot priekšējie zobi (griezumi) mācību, tas exerciser var sabojāt priekšējie zobi un smaganas.

[Vairākas priekšrocības] Košļājamā ir pierādīts, lai samazinātu cravings, kas noved pie daudz svara zudums, lai atbrīvotos no dubultzods un zaudēt sejas muskuļus.Žokļa treneris stiprina jūsu žokļa un sejas, lai palīdzētu savilkt, robains un slim jūsu sejas, padarot jums izskatīties jaunāki.

[Ne vairāk iemesla dēļ] Tur vairs nav attaisnojumi: "es dont ir daudz naudas", "I dont ir laiks, lai dotos uz sporta zāli".Vai jūs esat darbā, sporta, mājās vai uz ceļa, jūs varat izmantot dubultzods reduktoru jebkur.

Iepakojuma saraksts:

Gremošanas Treneris * 1 Pāris

Tagi: izmantot machin, Žokļa, aparāts izmantot, izmantot žokļa, metāla veltnis sejas, mājās izmantot, žokļa masāža, relex, žokļa exerciser komplekts, gumijas bumbu, balonu

Materiāls Gumijas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs Other
Funkcijas Muskuļu Relex Iekārtas
Zīmola Nosaukums Hokerbat
Modeļa Numurs žokļa exerciser

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti