2.4 G 3 Joslu Touch Tālvadības reostats Uztvērējs Viena Krāsa/Krāsu Temperatūra/RGB/RGBW/RGB KMT LED lentes kontrolieris Uzstādīt DC12V-24V

w156602

€14.71

-4.9

€19.61

-24 %

Jauns produkts

1Set =1gb led kontrolieris & 1gb Tālvadības

(kā jūs izvēlaties) (led strip Baterijas Nav iekļauts)

Produkta Apraksts

Šī 2.4 G 4 Zone Touch Tālvadības LED Kontrolieris ir cilvēka pieskārienu veids un taustiņu vadības tips universāla vienkrāsains LED lentes kontrolieris.Lietotājs var regulēt spilgtumu bezgala saskaņā ar savu izvēli, pat vairāk nekā liela attāluma. 2.4 G RF Kontroles tehnoloģija kļūst stabilāka kontroles efektu un augstākās pret traucējumiem spējas.Blakus, Tas ir Multi-grupas vadības funkciju, Ar tālvadības pulti var kontrolēt funkciju vairāku kontrolieru atsevišķi vai kopā.

Modeļa numurs:DST-01

Produktu nosaukums:2.4 G 3 Joslu Touch Tālvadības Vienu Krāsu LED Kontrolieris

● Darba temperatūra:-20~55℃

● Barošanas spriegums:DC12V~24V

● Jauda:3 Kanāls

● Savienojuma režīms:Kopējo anoda

● Kontrolieris izmērs:L85×W45 X H23mm

● Tālvadības izmērs:L150×W40×H13mm

● Statiskā enerģijas patēriņa:

Ārējā dimensija

Savienojums apraksts

Jaudas ieejas interfeiss:

Jauda 1: Pieņemt vadu spraudni un skrūvēm termināla ieejas jauda

Jauda 2:Pieņemt DC sievišķais Savienotājs.

Slodze izejas saskarne:

Pieņem vadu spraudni un skrūvēm termināla izejas

Virzienā lietošanai:

● RemoteFunction ievads:

Parametri ir kā zemāk minētajā tabulā:

Objektu Parametru Piezīme

Barošanas Spriegums 3 V 2*AAA baterijas

Pārraides Frekvence 2400-2483.5 MHz

Vadības Režīms GFSK

Pārraides Jauda 6db

Statiskā powerconsumption 10uA

Tālvadības attālums 20-30m

Ārējais izmērs 150 x 40 x 13mm

● Tālvadības Funkciju ieviešanu:

1、Izmantot 2,4 G frekvenču (RF) tālvadības pults, nav nepieciešams, lai veiktu attālo tieši kontrolieris, un RF tālvadības varat kontrolēt to pāri šķēršļiem.

2、atklātā zonas tālvadības attālums ir apmēram 30 metri.

3、Pieņemt touch control tālvadības pulti, nedaudz pieskarties krāsu ritenis var mainīt gaismas krāsu viegli un gludi

● Darbība metode:

1、Savienojumu slodzes vadu sākumā, pēc barošanas vadu; Lūdzu, pārliecinieties, ka neviens īssavienojumu starp savienojuma vadu, pirms jūs savukārt uz jaudas;

2、Tikai pogu, ir efektīvs PIE stacijas, nospiediet ieslēgšanas pogu, pirmo reizi pēc tam kontrolierim būs enter, lai pēdējā režīms, pirms izslēgt pārzinis pēdējā laikā (atmiņas izslēgts " funkcija).

3、●Mača kods un tīru kodu Lietošanas:

Par jaunu kombināciju, attālās ir jāsakrīt kods, ar uztvērēju, pēc tam to var lietot kā parasti.Pirms mača kods, ieslēdziet, lai pārbaudītu, LED Kontrolieris, barošanas un led gaismas ir pareizi pieslēgts.

Mača kods: izslēdziet, pēc tam Ieslēdziet to vēlreiz (8 sekunžu laikā)longpress "Grupas X(X=1,2,3)"Pogu uz 2 sekundēm.izejas led gaisma būs ātri flash 3 reizes, tas nozīmē, tālvadības saskaņota kods, ar šo uztvērēju veiksmīgi, tos var izmantot kā parasti.

Piemēram: ir A un B kontrolieris.Pirmkārt, Ieslēdziet A(8 sekunžu laikā)ilgtermi nospiediet "1. Grupa"pogu uz 1 sekundi, izejas gaismas diode sāks ātri mirgot. "1. grupa" var kontrolēt kontrolieris.

Otrkārt, Ieslēdziet jaudu B(5 sekunžu laikā)ilgtermi nospiediet "Grupu2"pogu uz 2 sekundēm, izejas led gaisma būs ātri flash "Grupa 2" var kontrolēt B kontrolieris

Ja ilgtermi nospiediet Master IZSLĒGŠANAS poga, Gan A un B būs izslēgta, tad īsi nospiediet Kapteinis UZ pogas, Gan A un B būs ieslēgta, A un B var kontrolēt tādā pašā laikā.Labi,ja ir ieslēgta un B ir izslēgta , īsi nospiediet Kapteinis UZ pogas, A, tiks izslēgta, B, tiks ieslēgta

Piezīme:tālvadības pults, var darboties 3 grupas kontrolieri tajā pašā laikā.katra grupa kontrolieri var tikt sastāv no daudzām kontrolieri, piemēram, 30 kontrolieris sadalītas 3 grupās, pēc tam, katrai grupai kontroles var tālvadības 10 kontrolieri, lai sasniegtu sinhroni regulējams spilgtums efektu.

Tīru kods:

Ja ir nepieciešams nomainīt Grupu kombinācija, saikne starp tālvadības pults un uztvērējs var tīrīt.Pēc tam atjaunot saikni, kā nepieciešams.

Kods tīru metodi:

Pārslēgtos uz enerģijas kontrolieris(8 sekunžu laikā)ilgtermiņa ress "GRUPAS X(X=1,2,3)"pogu uz 2 sekundēm, kas saistīti led gaisma būs ātri flash 9 reizes, tas nozīmē, ka šī grupa ir iztīrīti kodu.

Piezīme: Mūsu rūpnīcas noklusējuma, kas iepakojums ir 1. Grupa, kas saistīti ar personas datu apstrādātāju.Lietotājs var veidot saites, saskaņā ar faktisko pieprasījumu.Viens attālā var būt saistīta ar neskaitāmiem kontrolieris, viens kontrolieris, tikai var būt saistīts ar 2 tālvadības pultis.

4、Nospiediet UZ pogas sākt, pēc tam nospiediet taustiņu mode (režīms) var mainīt veidu, kā šādu:

NĒ REŽĪMS Piezīme

1 Statiskā Krāsu Spilgtumu un ātrums ir regulējams.

2 Strobe Flash Spilgtumu un ātrums ir regulējams.

3 Fade In Un Fade Out Spilgtumu un ātrums ir regulējams.

4 Spridzināšanas Zibspuldzes Spilgtumu un ātrums ir regulējams.

Tipisks Pielietojums

Produkta Apraksts

Šī 2.4 G 2 zone Touch Tālvadības Krāsu Temperatūras kontrolieris ir cilvēka pieskārienu veids un taustiņu vadības tips universālā RGB kontrolieris.Pieņemot, ka lielākā daļa iepriekš PWM kontroles tehnoloģiju, var kontrolēt visu veidu 4 kanālu (kopējo anoda) un 5 vadi LED apgaismojums.Piemēram, LED modulis, led sloksnes, led vadības bloku, led avotu,utt.Šis kontrolieris ir viegli saistīts ar vadiem un ļoti vienkārši izmantot.Tas ir ar sinhrono norādot, gaismas un power off memory funkciju.Lietotājs var izvēlēties dažādu veidu maiņa, pielāgot ātrumu un spilgtumu,ieslēgt/izslēgt ar tālvadības kontroli.Lietotājs var iegūt zibspuldzes efekts, strobe efektu, fade efektu, utt pēc to pieprasījuma .

Tagi: pastāvīga strāva dmx dekoderi led kontrolieris, vietas rgb tālvadības pults, 48 led lentes, led 12000, fut038, led lentes rgbw rgbww, led dimmer mi, reostats led touch, 3d rgb kaste, datora rgb lentes

Modeļa Numurs 2.4 G 3 Zonu led lentes kontrolieris
JM-DST-01 Vienotā krāsu Touch kontrolieris
JM-DST-051 RGB KMT Touch Tālvadības
Barošanas Avots DC
Svārstību biežums 2.4 G
Vienuma Tips RGB Controler
Materiāls ABS
JM-DST-02 Krāsu Temperatūras kontrolieris Touch
Funkcijas RF 2.4 G 3 Joslu reostats
Jauda 12V
Controled Metode RF
JM-DST-03 RGB kontrolieris Touch
Tālvadības Attālums 20m
Maks. Slodzes Jauda 12V
Zīmola Nosaukums YJBCo
Sertifikācija CCC
Garantijas laiks 2 Gads
Savienojuma Režīms kopējo anoda
Spriegums 12-24V
Gadījumā Gaismas LED modulis, led sloksnes, led vadības bloku, led avots
JM-DST-04 RGBW Touch kontrolieris

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti