3 in 1 USB Gaisa gaisa mitrinātāju, Double Spray Atdzist Migla Mitrinātājs Attīrītājs ar Projekcijas LED Nakts Apgaismojums

w15560

€10.62

-4.12

€14.74

-27 %

Jauns produkts

3 in 1 USB Gaisa gaisa mitrinātāju, Double Spray Atdzist Migla Mitrinātājs Attīrītājs ar Projekcijas LED Nakts Apgaismojums

Specifikācija:

Akumulators: 18650 litija akumulators 4000mAh

Baterijas spriegums: 3.7 V

Uzlādes spriegums / strāva: DC5V = 2A

Darba strāva: apgaismojums par 900mA/ spray par 800mA gaismas aptuveni 4,5 W/ spray par 4W

Lietošanas laiks: parastā pilnu maksu par 4.5 H, pēc tam, kad pilnībā uzlādēts, izmantojiet projekcijas lampa tikai par 3.2 H, atsevišķa ilgi spray par 4H, atsevišķa intervālu spray 8H, produktu var lietot uzlādes laikā.

Motora tips: suka ātrumu mehānisko

Ūdens tvertnes tilpums: 1000ml

Smidzināšanas ūdeni: apmēram 50 ml/H

Materiāli: nano smidzināšanas lapu, LED lampa + elektroniskie komponenti, ABS + PC plastmasas

Produkta izmērs: 202mm x 122mm x 119mm/7.95x4.8x4.68"

Krāsa: Balta, Rozā

Lietotāja Rokasgrāmata:

1. Displeja zaļo gaismu spray režīmā: uz smidzināšanas taustiņu pirmais spray, noklikšķiniet uz smidzināšanas taustiņu otro intervāls intervāls spray, noklikšķiniet uz smidzināšanas taustiņu, treškārt, aizvērt izsmidzināšanas.

2. Zilās gaismas režīmā displeja ekrāns: noklikšķiniet uz gaiši taustiņu, pirmais zilās gaismas ir uz ilgu laiku, otrā dzeltenā gaisma ir uz ilgu laiku, un trešā sarkanās gaismas uz ilgu laiku.Ceturtajā posmā vienu krāsu gradientu kļūs dubultā krāsu gradientu, un tad pagriežas uz trīs krāsu gradāciju.Piektajā posmā divu krāsu gradienta ir iestatīti pēc kārtas.Sestajā, trīs krāsas tiek ilgi un spilgti, un septīto-izslēgt gaismu.Piektā divu krāsu gradientu cikla savukārt sesto trīs krāsu garu gaismas, septītajā izslēgt gaismu.

3. Rotācijas režīms zilā un zaļā gaitas lukturi uz displeja ekrāns: nospiediet un turiet daudzfunkcionālo taustiņu, par 1,5 sekundēm, lai ieslēgtu rotācija.Piezīme (šo funkciju var griezties tikai tad, kad ir gaisma).Nospiediet un turiet otro reizi 1,5 sekundes, lai izslēgtu rotācijas funkciju.

4. Ekrānu lādēšanas aizsardzības režīms: kvalificētu DC5V = 2A adapteris ir izvēlēts mašīna maksas, un digitālās balta gaisma uz displeja sāks mirgot, kad uzlādes un digitālās baltu gaismu uz ekrānu būs uz ilgu laiku ja mašīna darbojas.

Silts Padomi:

A. ūdens kvalitāti šī mašīna ir minerālūdens un dabas tīru krāna ūdeni.Citu ūdens kvalitāti nav ieteicams.

B. nav pievienot (alkoholu, benzīnu, ēteriskās eļļas šķīdums), lai produkts, kas tiks bojāt ierīci, un ietekmēt to kalpošanas ilgumu.

C. zāles nedrīkst iemērc ūdenī, kas var izraisīt īssavienojumu un elektrības noplūdi produktu, un sabojāt produkta un personāls.

D. Bērni, kas jaunāki par 10 gadiem, nav atļauts izmantot patstāvīgi.

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-3mm atšķiras, jo manuāla mērīšana.

Sakarā ar dažādām reklāmas un dažādas gaismas, attēlu nevar pierādīt faktisko krāsu preci.Paldies par jūsu sapratni.

1 X Projekcijas Gaisa Gaisa Mitrinātāju

1 X USB Kabelis

2 X Absorbējoša Kokvilnas

1 X Projekcijas Plēve

1 X Lietotāja Rokasgrāmata

[relateproductdetail/]

Tagi: nano tvaika, skaits 1 gaisa mitrinātāju, migla nano, 3 in 1 izkliedētājs, migla portatīvo, piparu sievietes self defense, aromāts gaisa mitrinātāju ar led, gaisa mitrinātāju 1 membrānu, atoms spray gun, laimīgs gaisa mitrinātāju

Modeļa Numurs Projekcijas Gaisa Gaisa Mitrinātāju
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti