Metāla Saskaņošana Pelējumu Huawei Honor 10 10lite LCD Stikla OCA Laminēta Pelējuma

w15546

€4.90

-0.55

€5.45

-10 %

Jauns produkts

Metāla Saskaņošana Pelējumu Huawei Honor 10 10lite LCD Stikla OCA Laminēta Pelējuma 1,Šī pelējuma Autonoma līmēšana ārējā stikla lēcas LCD, apmainoties ar ekrānu,uzlīmes, un separācijas mašīnas mainīt sprāgstvielu ekrāna ierīces kopā ar izmantošanu. 2,Pelējuma process dizains būs nedaudz mazāks (0.02 mm - 0.05 mm) ir normāla parādība. 3,Kad tikko sāk lietot, būs nedaudz saspringts,un šajā laikā jūs varat izmantot lietderība nazi nokasīt pusi,ja pārāk lielas, tad tā zaudē ietekmi, pelējuma sevi, var neizdoties.

Par Sūtījumu :

Mēs kuģis savu apstiprināts pasūtījums 48hours (izņemot Brīvdienas un nedēļas nogales ).

Ja mums nav kuģis no laikā 48hours ,mēs sazināsimies ar jums ASAP un atjauninājumu nosūtīšanas dienas, par jums , Paldies .

Par Samaksu :

Mēs pieņemam apmaksu ar Darījuma !Mēs tikai kuģis www.grandtech.lv Adresi, Tikai , Lūdzu, pārliecinieties, adrese www.grandtech.lv ir pareiza !Krievijas pircējs, lūdzu atstājiet Pilns nosaukums , Paldies !

Atsauksmes :

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 1.Kad esat saņēmis savu preci, lūdzu atstājiet atsauksmi par mums, jo šīs būs informējiet mūs, ka ir saņemta jūsu vienumus. 2.Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi,lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, 3.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu objektus,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Jūsu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: pelēka lamināta, stikla, par godu 10 lite ekrānu un touch, par godu 10 lite touch ekrāns, laminēts stikls, folija, par godu 10 lite sākotnējo ekrānu, laminēta stikla krāsa, laminēts stikls dzeltens, laminēta stikla kaklarota, parādīt godu 10 lite oriģināls, laminēta stikla vējstikla

Piegādājam Divas darba dienas pēc jūsu maksājuma
Nosaukums Metāla Saskaņošana Pelējuma
Veids LCD Stikla OCA Laminēta Pelējuma
Kvalitāte Labākais
QC Pa vienam, lai pārbaudītu, pirms nosūtīšanas
Zīmola Nosaukums SRUD
Edge-to-edge Pārklājumu No
Izmantošana mobilais tālrunis
Iepakojums STANDARTA
Saderīgs Tālrunis Zīmols Huawei

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti