Jaunu Bezvadu Bluetooth Smart Spuldzes B22 Krāsu Mainīt Spuldzes LED Smart Home 10W Apgaismojums RGB Burvju Lampu Saderīga ar IOS /Android

w155119

€4.00

-2.68

€6.68

-40 %

Jauns produkts

Laipni lūdzam FLYIDEA-Apgaismojums-Veikals

FLYIDEA izmantot tikai high-end Led, lai sniegtu mūsu klientiem augstu klientu ērtību un izmaksu efektīvu LED gaismas.Mums ir R & D komanda un ražošanas komandai.Mēs bieži sadarboties ar klientiem un faniem, klausīties klientiem un fanu ierosinājumu par produktu, un uzlabot produktu.

Ar FLYIDEA-Apgaismojums-Veikalā, liek lielu uzsvaru uz klientu pieredzi.Mēs apsolām, ka mēs vienmēr likts intereses mūsu klientiem pirmo.Ja rodas domstarpības, lūdzu, neatveriet strīdus viegli, sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs nodrošināsim labāku risinājumu, nekā jums izvēlēties www.grandtech.lv strīdi

Mēs turpināsim mūsu centienus, mums nepieciešams jūsu atbalsts, mēs ceram, ka jums var izvēlēties mums.

2019 Jaunu Bezvadu Bluetooth 4.0 Smart Apgaismes Lampas 10W LED Magic RGBW Mājās Spuldzes E27 Krāsa mainās Aptumšojami IOS /Android iezīme: Nepieciešams Bluetooth 4.0 saderīgu ierīci.Iebūvētās atmiņas funkcija saglabā galīgo krāsu vai programmu režīmā.Darbojas ar iOS 8.0 vai augstākā un Android 4.3 vai jaunāka versija. 16 miljoni krāsu korekcijas, 20 iebūvētu dinamisko režīmu DIY krāsu izvēle, Laiku funkcijas,mikrofons funkciju, mūzikas režīms funkcija Skatuves krāsu, izvēloties funkciju, ātruma un spilgtuma pielāgošanas funkciju 360 grādiem, nav nepieciešams, lai stātos pretī gaismas spuldzes, kad tālvadības pulti.Grupas vadību.Lūdzu, lejupielādējiet programmu, izmantojot QR kodu kārbas pusē..Atbalsts balss: krievu, vācu, itāļu, franču, angļu, spāņu, Vienkāršotā Ķīniešu.Jo tas ir ierobežots ar Bluetooth protokolu, mobilais tālrunis: Maksimālais savienojumu skaits Android ierīces: 4 spuldzes.Maksimālais savienojumu skaits IOS ierīcēm: 6 spuldzes.Piesardzības pasākumi: 1. Ja pirmā savienojuma spuldzes ir neveiksmīga, lūdzu, ļaujiet programmai piekļūt jūsu atrašanās vietu un mēģiniet vēlreiz. 2. Pārliecinieties, lai izslēgtu enerģijas, pirms ievietošanas vai izņemšanas spuldzi no spuldzes turētāja. 3. Neizņemiet lampas tūlīt pēc lietošanas.Ļauj spuldzes ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai, pirms noņemšanas. 4. Var izmantot ārpus telpām, bet pārliecinieties, ka metāla galvas nekļūst slapjš lietus.Lai pircējs: Paldies par jūsu atbalstu,Mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu jūs ar labāko pakalpojumu.Saņemot paku, ja jūs esat apmierināti, lūdzu, neaizmirstiet, lai dotu mums piecu zvaigžņu atsauksmes; Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, neatveriet strīdu viegli.Lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs piedāvājam labāks risinājums nekā www.grandtech.lv Strīdu.Ņemot vērā laika starpību , mēs, iespējams, nevar sniegt atbildi uzreiz , jo mums atpūšas.Bet mēs sazināsimies ar jums, cik drīz vien iespējams, ja mēs sāktu strādāt.Es novēlu jums brīnišķīga iepirkšanās pieredzi.

Mēs izvēlējāmies vasaras balts (5700K) un siltu balto gaismu(2700K), kā apgaismojuma krāsu temperatūra.Šo krāsu temperatūra samazina zilās gaismas un pasargā jūs un jūsu ģimenes acis

Auksti balta (5700K): Auksti balta gaisma ir augstāka gaismas un krāsu atveidošanas, plaši izmanto mūsu dzīvē.Silti balta (2700K): Silti balta gaismas piemērota, lai radītu siltu un saldu vietu, piemēram, kafejnīcu, bāru, ģimene, utt.

Mūsējiem: 5700K (2700K), CRI ir ≥ 85 var izmantot ikdienas apgaismojums.

Citi: RGB miksēšanas gaismu, nevar lietot ikdienas apgaismojums.Pēdējā reize, kad jūs izslēdziet gaismas spuldze palīdzēs jums atcerēties krāsu gaismas spuldzes, lai jūs varētu izmantot labāk.All-inclusive Abažūrs: spuldzes ir pilnībā slēgta abažūri, ka neuzkrājas putekļi, un allowmosquitoes lidot bojātas lampas, krelles un mikroshēmas.

Mēs novērtējam jūsu viedoklis ir ļoti daudz.Saņemot paku, ja jūs esat apmierināti, lūdzu, neaizmirstiet, lai dotu mums piecu zvaigžņu atsauksmes.Ja jums ir jauni ieteikumi par preci, jums var arī atstāt mums ziņu vai sūtiet e-pastu, mūsu produktu atjauninājumu, ir nepieciešama jūsu palīdzība.

Mēs turpināsim smagi strādāt, mums nepieciešams jūsu atbalsts, mēs ceram, ka jums var izvēlēties mums.

Visbeidzot, Mēs ceram, ka jūs varat saņemt mūsu veikalā , tāpēc, ka tad, kad mēs palaist lielāku pieredzi un izmaksu efektīvu LED gaismas, jūs zināt, tas pirmo reizi.

Tagi: foco bluetooth mūzikas, bluetooth spuldzes e27, bluetooth e27, rgb wifi, krāsu indikators, atotalof bluetooth led burvju bumbu, bluetooth spuldzes skaļrunis, led lentes wifi, spuldzes salūts, FLYIDEA

Garums 130
Sasniegt cerības 2 Laika funkcija, kontroles Grupa
Diapazons bezvadu uztvērējs
Sasniegt cerības 1 Bagātīgākas krāsas, lielāku režīmi, tālāk kontrole distances
Pieteikumi 3 Svētku Apgaismojums
Krāsu Temperatūra RGB+Balts vai RGB+Silts Balts
Forma Pasaulē
Godu Dzīvojamā Istaba
Krāsu atveidošanas indekss
Pieteikumi 1 Iekštelpu spuldzes
Vidējais Laiks (stundas) 25000
LED Čipu Modeli 2835
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Jauda 10W (Spilgtums ir salīdzināms ar 15 W RGBW krāsu gaismas spuldzes)
Sertifikācija EMS
Pamatnes Tips B22
LED Chip Zīmols Epistar
Zīmola Nosaukums FLYIDEA
Ieejas Spriegums
Iedvesmas avots
Jaudas Pielaides 3%
Programmas 4 Regulējamas lampas
Gaismas Plūsma 1000 - 1999 Lm
Tālvadības pults shēma
Vienuma Tips LED Spuldzes
Led Spuldzes Tips Bubble Ball Spuldzes
Spriegums 85-265V
Pieteikumi 2 home gaismas Maģija Spuldzes
Staru Leņķis(°) 270°

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti