LED live support aizpildīt gaismas mobilo telefonu, gredzenu, skaistumkopšanas lampas led enkura gaismas darbvirsmas neto fotogrāfija gredzenu gaismas

w154749

€3.29

-1.47

€4.76

-30 %

Jauns produkts

Augstas Kvalitātes LED live support aizpildīt gaismas mobilo telefonu, gredzenu, skaistumkopšanas lampas led enkura gaismas darbvirsmas neto fotogrāfija gredzenu gaismas

Funkcijas:

1. Regulējams spilgtums: 3 gaismas režīmi: balta, silti dzeltens, silti balta.Katra apgaismojuma režīms ir 10 veidu regulējamu spilgtumu, kas var atbilst jūsu dažādām vajadzībām.

2. Universālā mobilo tālruni stāvēt: saderīga ar lielāko viedtālruņu ar vai bez mobilo tālruni gadījumā.Augstuma regulēšana.

3. USB strāvas padeve: USB portu var izmantot dažādas ierīces, piemēram, pieslēgt USB lādētāju, barošanas banka, uzņēmējas datoru un portatīvo datoru.

Apraksts:

Gredzens gaismas ir aprīkotas ar statīvu un mobilo telefona statīvs, kas var palīdzēt jums pelnīt, fotografēt, veikt video, lasīt grāmatas un tiešraidē ja jums ir nepieciešama papildu gaisma.

Specifikācijas:

krāsa:balta,rozā(nav obligāts)

Diametrs: 20cm

Materiāls: ABS

Lampa pērles: 84

Krāsa: melns pulveris

Gaismas avots: aukstā gaisma, siltā gaisma, aukstā un siltā gaisma

Produkta izmērs: 20.9 * 22.1 * 4.2 CM

Paketē Iekļauts:

1 x LED darbvirsmas gredzenu gaismas

1 x 360 grādu regulējams statīvs

1 x mobilais tālrunis stāvēt

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: statīvu, velosipēds runāja dzelksnis rīks, atslēgu gredzens usb, statīvs metāla mobilo, pakārt lampas, fotokameras statīva, kaste foto studija, vainags acs, rakstāmgalda lampas led, andoer statīvu

Modeļa Numurs Augstums
Zīmola Nosaukums ACEHE
Iepakojums
Materiāls ABS
Izmantošana VIEDTĀLRUŅI
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lampu Krelles 84
Diametrs 20cm
Veids Mini Statīvs / Viegls

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti