LUCKYYJ 3D Crystal Dekoratīvo Vitrāžu Logu Plēves Removable Self Adhesive Stikla Uzlīmes, Statiskā Piekļauties Līmplēves, Logu Papīra

w154503

€3.06

-0.85

€3.91

-21 %

Jauns produkts

Jums varētu patikt

> LUCKYYJ Ekskluzīvas Logu plēves. > Mēs piedāvājam plašu klāstu dažādu window films.Vairāk Unikālu Dizainu, Lūdzu, Noklikšķiniet Šeit ↓↓↓

Mazie Padomi, lai JŪS,lūdzu, izlasiet pirms pirkšanas.

*Lūdzu, Ņemiet vērā, ka Šis Logu Plēves Attiecas Tikai uz Gludas Stikla Virsmas.Neattiecas uz Ārpus loga vai logu ar Kreka. *Neaizmirstiet noņemt caurspīdīgu pamatni pusē, pirms liekot uz stikla vai tas nav piekļauties(Izmantot lentes stūrī uz aizmugurējā pusē (gluda pusē), lai ātri noņemtu pamatni ar aizsargplēvi). *Lūdzu, izmantojiet matu žāvētāju, lai mīkstinātu filmu ar aukstā laika (siltumizturīgas līdz 176℉)

LUCKYYJ CAURSPĪDĪGU LOGU PLĒVES, NOŅEMAMAS paņēmieni atjauno savu dzīves telpu ar minimālo darbu apjomu un izmaksām, kas rada stila miglaina skaistumu, kas ļauj dabiskās gaismas, vienlaikus aizsargāt jūsu privātumu.Tie ir pilnībā ūdens necaurlaidīgs, viegli tīrīt, un līme-bezmaksas.Tos var atkārtoti piestiprināt un nolobījies, neatstājot atliekas, pēc noņemšanas.

Multifunkcionāla Lietošana: Šī 3D Crystal Lāstekas modelis privātuma logu plēves var viegli piemērot jebkuram gludas stikla virsmas.

Izmērs un Iepakojums

Izmērs: 17.8 cm (45cm);Pārdod ar Skaitītāju. (ja jūs vēlaties, 45cm*500cm,padarīt skaits 5, lūdzu.) Lūdzu, pasākumu un ierakstu garums un platums katra gabala stikla plānojat nokrāsu pirmais.Iesaku nopirkt 5-15% vairāk, atkritumi un lūžņi.

Iepakojums: Viena nepārtrauktā (nav atsevišķus gabalus), Ietver: Produkts; Uzstādīšanas rīks Mēs pakete tos saskaņā ar EPE,ārējā slāņa burbulis filmas, lai aizsargātu tos.Kādu īpašu produktu aizsargā papīra caurule.

Kā instalēt LUCKYYJ logu plēves?

1.Tīra stikla(pārliecinieties, ka jūsu glāze ir tīra un gluda). 2.Slapjas stikla(jo vairāk ūdens,jo labāk). 3.Sagriež filmu par nepieciešamā izmēra un noņemiet caurspīdīgu pamatni filmu. 4.Pagātne netraucētu sānu stikla. 5.Skrāpi filmas no augšu uz leju,no kreisās uz labo. 6.Cut lieko filmu(atstāj nelielu spraugu apmēram 1 cm attālumā starp filmu un logu, lai ļautu ūdenim plūst uz āru).

Jautājumi Un Atbildes

1.jautājums:Kāpēc manu logu plēves nevaru pieķerties?A1:nav slapjš logu ar ūdeni, vai nav noņemtas caurspīdīgu pamatni filmu.Lūdzu, neaizmirstiet noņemt aizsargplēvi vai tas nav piekļauties.Ja jums ir izņemta aizsardzības pusē,var piemērot nepareizajā pusē.Lūdzu ielīmējiet vienmērīgu pusē pie loga.2. jautājums:Kāpēc tur ir tik daudz burbuļi?A2:Pārāk mazāk ūdens.Lūdzu, saplēst to uz leju, un spray, daudz ūdens,jo vairāk ūdens,jo labāk.Q3:Kāpēc malā manu logu plēves sāka nokrita?A3:malas filma ir pārāk tuvu pie loga.Lūdzu, atstāt nelielu spraugu(apmēram 1 cm ), lai ļautu ūdens plūsmai no tā, ka filmas var pielipt arī.

Tagi: paraksts logu plēves, stikla uzlīme, stick vinila, dekoratīvu papīru dekupāža, vinila plēve, papīra uzrakstītu, origami, saldējuma komplekts, dot uzlīmes, papīrs, , scrapbooking papīra iepakojumos, folija

Iezīme Statiskā Piekļauties
Funkcijas Siltuma Izolācija
Zīmola Nosaukums LUCKYYJ
Izmērs 30/45/60/75/90x100cm 30/45/60/75/90x200cm
Virsmas Apstrāde Krāso
Veids 3D
Vidējais dzīves 5-8 gadi
Modeļa Numurs 018
Materiāls Vinila
Vides Izmantojot Eiropas EN71-3 standarta un SGS
Biezums 0.24 mm

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti