Mīksts, Ērts Pūkains Cietā Plīša Laukumā Dīvāna Spilvenu Aptvert Mūsdienu Mest Spilvens Gadījumā Auto Dīvāns Mājas Dekoru Piegādēm 45*45cm

w154178

€2.84

-1.82

€4.66

-39 %

Jauns produkts

RM45305239189395781 produkta informācija

Nosaukums: Beach-piemēram, vilnas spilvens

Krāsa: multi-krāsu izvēles, vai pielāgot krāsas atbilstoši klienta prasībām.

Produkta svars: aptuveni 130 grami plīša spilvens

Produkta izmērs: 45*45CM (manuāli šūšanas un novērtēšana ir 1-2CM kļūda)

Produkta apraksts: Šī cena ir cena par spilvendrāna.

Piezīme:

1.Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

2.Tas ir normāli, ka silikona produktus, iespējams, ir dažas smaržas, jo vulcanizer (sava veida katalizators, kas spēlē nozīmīgu lomu formēšanas process) ir pievienota izejvielu padara gala produktu elastīgāku.Parasti, lielākā daļa vulcanizer būs gaistošo pēc veidošanā, un atlikums būs pagājis dažu dienu laikā. (Ar vulcanizer būs darīt bez kaitējuma cilvēku veselībai)

Neliels padoms lai noņemtu smaku: uzglabāt produkta sālsūdens apmēram pusstundu, nomazgājiet un nosusiniet to, smarža pazudīs pēc tam.

Pls piezīme:

1.Ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, Justies brīvi sazināties ar mums.

2.Mēs nosūtīsim vienumus 1-4 dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina pircēju maksājumu.

3. Ja yo u vēlaties izvēlēties express shipping to, Pls sazinieties ar mums, lai mainītu piegādes maksa. (Piemēram, EMS, DHL, fedex, TNT, SF)

Atgriezties&Kompensācijas

1.Mēs atmaksāsim pircējus, ja pircēji atgriešanās priekšmetus, 15 dienu laikā pircēju saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējiem ir jābūt atpakaļ nosūtīšanas kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

2. Preces pircējam saņemto nav, kā aprakstīts, un atgriež pieņemts vai saglabātu posteni, un vienoties ar pārdevēju par kompensācijas summu.

Par Atsauksmes

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes, kā arī 5 zvaigžņu ordeņa detalizētu vērtējumu.Kad jūs mums rāda screenshot atsauksmes, mēs piedāvājam jums papildus atlaidi 5% savu nākamo pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms nākamās lai paymen.

RM45305239189395783

Tagi: spilvenu izšūšana, spilvena pūkains, kažokādas spilvens gadījumā 40x40cm, itālija dīvāns, kustuv spilvena segums, boho spilvens, vāks pilow, gadījumā spilvens, kokvilnas auduma drukāt, mājas biroja interjers mūsdienu

Izmantošana Mājas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme Eco-Friendly
raksts Plain Krāsoti
Diegu Skaits 200TC
Technics Trikotāžas
Stils svītru
Iestatīt Tipu No
Auduma Skaits 40
Veids Spilvena Dvieli
Modeļa Numurs YZ172
Seksuāli Divdomīgs No
Pakāpe Kvalificētu
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Modelis Tips Cietie
Neķītrs Attēlu No

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti