50gab/maiss FFP2 CE Sertifikācijas Maskas, Vienreizējās lietošanas 5-slāņu Aizsargmaskas, nepievelk putekļus, Anti-haze neausts Audums

w15395

€5.82

-4.75

€10.57

-44 %

Jauns produkts

Funkcijas:

1. Augstas kvalitātes auduma, padarot to maigu un ērti, lai jūsu sejas, ļoti elpojošs valkāt, un tā nevar izraisīt diskomfortu.

2. Elastīga Un Tvirta Eraband: Augsti elastīgs auskari ir augsta elastība un segtu seju no deguna, uz zoda, panākt labu zīmogs bez hermētiskumu.

3. Visaptveroša aizsardzība: tas ir pietiekami, lai aizsargātu deguna, mutes un sejas, perfekta putekļu necaurlaidīgs, dūmu izturīgs, vēja necaurlaidīgs, lai jums droša elpošanas pieredzi.

Apraksts:

To var izmantot braukā, skolas, dārza, netālu no ceļa, braukšanas, sporta un brīvā dabā un citās reizēs, ikdienas lietošanā.

Specifikācijas:

Materiāls: neausts audums + izkausēt izpūstas audums

Krāsa: balta

Aizsardzības līmenis: 95%

Izmērs: viens izmērs

Paketē Iekļauts:

50gab/maiss * maskas

1 * atbilstības Sertifikāts (ne pilnīgi caurspīdīgs iepakojuma)

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: fpp3 maska, ffp3mask ce, ffp2 maska, putekļu maska ffp2, ffp2 ek maska, ffp2 maska powecom, elektrisko filtru maska, ffp2mask, maska n95, ffp3

Aizsardzības Līmenis 95%
Sertifikācija CE
Drošības standarts NAV
Aizsardzības klase ffp2
krāsa Balts
Izcelsme Ķīna
Zīmola Nosaukums ONLENY
Materiāls Neausts audums + izkausēt izpūstas audums

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti