TUYU Motociklu, Velosipēdu Braukt Fotografēšanas Paslēpta Alumīnija Sakausējuma Monopod Selfie Nūju Insta 360 One X/R Gopro Kameru Piederumi

w153074

€5.88

-2.28

€8.16

-27 %

Jauns produkts

TUYU Alumīnija Sakausējuma Monopod Motociklu, Velosipēdu Braukt Fotografēšanas Slēptās Selfie Nūju Insta 360 One X GoPro

PIEZĪME: Šī selfie stick var strādāt viens, un VIENS X) / R & Yi fotokameras citas fotokameras nepieciešams instalēt papildu alumīnija adapteri, lai uzliktu uz monopod, lūdzu, izvēlieties SM01-E6. P. S. neizmantojiet PLASTMASAS ADAPTERI, tas ir ļoti viegli sabojāt, un kad plastmasas kronšteins ir bojāts, tas ir viegli izraisīt fotokameras tikt zaudēti vai sabojāti izjādes.Produkta materiāls: alumīnija sakausējuma Lūdzu, ņemiet vērā, ja jums ir nepieciešams 2 veidu uzstādīšanas leņķi, mēs iesakām vairs jums, SM01-E5 vai SM01-E6 Izmērs: konsole var būt fiksēta izmēra diapazons ir no 1,5 līdz 4,7 cm kamēr izmēri atbilst, neregulāras formas priekšmeti var būt fiksēts.Var noteikt: velosipēdiem un motocikliem, Automašīnām, Paraplānus, ragaviņas, skrituļdēļi, sērfinga dēļi, utt.

Specifikācija

Krāsa: Melna Materiāls: Alumīnija sakausējuma Lūdzu, ņemiet vērā, Kad vairākas iespējas parādās, kad jūs iegādāties produktu, Lūdzu, skatiet opciju attēlu.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu.Lūdzu, pārliecinieties, lai aizpildītu kvīti informāciju precīzi.Krievijas pircējiem ir jāaizpilda vārdu un uzvārdu.Šajā piegādes prasības.Cienījamie klienti, lūdzu, izlasiet produkta iespējas iegādes brīdī.Ja jūs nesaprotat, lūdzu, sazinieties ar pārdevēja klientu apkalpošanas dienestu.Paldies.

Maksājums:

1 - Maksājums ir jāiesniedz 7 dienu laikā pēc pasūtījuma, pretējā gadījumā pasūtījums tiks spēkā neesošu vai anulēta ar sistēmu. 2-Parasti www.grandtech.lv ilgst 24 stundas, lai pārbaudītu un apstiprinātu maksājumu. 3-Ja maksājums nav pieejams vai spēkā neesošu, jūsu pasūtījums tiks slēgts ar sistēmu.

Muitas, Nodokļu un Nodevas:

1 - Visās valstīs ir dažādi noteikumi, lūdzu, pārliecinieties, ka produkts nav nekādu ierobežojumu jūsu valstī pirms iegādāties to.Pircēji ir atbildīgs, ja produkts tiek atgriezta, vai turiet to, pēc pircēju pasūtījuma, ierobežojumu dēļ. 2 - Ja produktam ir nepieciešama īpaša dokumenta jūsu valstī vai ir iespējams aprakstīt ar noteiktu vērtību, lūdzu pieprasīt to iepriekš.Dokumentu, piemēram, rēķinu utt., nebūs nosūtīt paketi, ja tas bija vajadzīgs pircējam. 3 - Produkts, cena nav iekļauts ievedmuitas nodokļiem vai jebkādiem papildu maksa.Pircējs ir atbildīgs par skaidru pasūtījuma un samaksāt nodevu, ja tā ir uzlādēta ar pircēja valsti.Bet mēs varam palīdzēt pircējiem, kas nodrošina produktu rēķina vai cita dokumenta numuru un informāciju, pircēji ir nepieciešams, lai nodzēstu pasūtījuma, tāpēc, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

Piegāde:

1 - Visi produkti tiek testēti, iepakojuma un kuģis no 2-4 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts. 2 - Visu sekošanas numuru, veikt dažas dienas, lai parādās internetā pēc darba laika.Vēlāk viņi var izsekot : www.17track.net 3 - Starptautiskie sūtījumi parasti aizņem no 25-60 dienas.Daudzi fakti, piemēram, slikti laika apstākļi, pasūtījuma vai pārdošanas karstā sezona utt, var radīt aizkavēšanos.Ja jūsu pakete notiek pārāk ilgi, lai piegādā.Lūdzu, sazinieties ar mums un mēs palīdzēsim jums pārbaudīt, kas noticis ar jūsu pakete. 4 - pārliecinies, ka esi aizpildījis visus detalizētu informāciju pareizi: Kontaktpersona (vārds, uzvārds, lai Krievi), adrese, pasta indekss un tālruņa.Mēs sagatavosim pakete ar informāciju, kas sniegta šajā secībā.Pircēji ir atbildīgi par nepiegādāts iepakojumiem, ja sniegtā informācija ir nepareiza. 5 Iepakojumiem - nevar nosūtīt uz citu adresi, nevis adresi, kas norādīta pasūtījumā.Mēs nevaram mainīt šo adresi informāciju.

MĒS VARAM PALĪDZĒT MŪSU KLIENTIEM

Ja pircējs atvērt domstarpības, vai atstāt negatīvu atgriezenisko saiti bez mums sazināties iepriekš, mēs nevarēsim nodrošināt pēcpārdošanas apkalpošanu, un pircējiem būs jāliek melnajā sarakstā.Scammers mēs nodrošināsim visus pierādījumus, un ziņot par tiem www.grandtech.lv, kuru rezultātā pircējs ir apturēta vai pārtraukta kontu.

Atcelšanas un kompensācijas

1 - Pasūtījumiem var būt tikai atcelts pirms pakotnes ir rokturis, lai shipping company. 2 - pēc tam, Kad produkts ir jau nosūtīts, lai nevar atcelt vairs. 3 - Par atcēla rīkojumu un kompensācijas www.grandtech.lv parasti aizņem 1-2 nedēļas, lai atmaksā pircējam.Laika būs atkarīgs, kāda veida maksājumu, tu izvēlējās maksāt.Jūs varat pārbaudīt kompensācijas laikā pēc link.http://activities.www.grandtech.lv/adcms/help-www.grandtech.lv-com/receive_refund.php

Klientu serviss

Darba laiks: no pirmdienas līdz piektdienai 9:00-18:30 un sestdienās 9:00-12:00 (pēc Pekina laika).Izņemot brīvdienās!Mēs vienmēr esam priecīgi jums palīdzēt: Mēs pārbaudīt visus produktus rūpīgi, pirms mēs nosūtīt.Bet Ja jums vēl ir kādas problēmas, mūsu šaubas, nevilcinieties sazināties ar mums!!Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmu.

Aprakstiet savu zīmola stāsta, tostarp izveidi un attīstību laika grafiki, atskaites, utt.

Tagi: insta one x, velosipēdu daļām, liela, 4k go pro, spiegu kamera, wifi spy, insta360, 360 kameras wifi, republikāņu partijas, velosipēds garmin, gopro, 360 insta

Zīmola Nosaukums TUYU
Saderīgi modeļi Insta 360 un citas darbības kameras
Veids Action Camera Auto piederumi
Materiāls Alumīnija
krāsa melns
Saderīgs Action Camera Brand Sony
Komplektā Komplektā 1
Modeļa Numurs SM01-E4
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti