2GAB 5D UV stikla Nano Šķidrums Apple Skatīties 38 42 40 44mm Ekrāna Aizsargs, Lai Noskatītos 4 3 2 1Series pilna Līme Rūdīts Stikls

w153057

€2.80

-2.92

€5.72

-51 %

Jauns produkts

2GAB 5D UV stikla Nano Šķidrums Apple Skatīties 38 42 40 44mm Ekrāna Aizsargs, Lai Noskatītos 4 3 2 1Series pilna Līme Rūdīts Stikls Nopirkt 2 PACK Dos Vēl 5% Atlaidi .Specifikācija:

Saderīgs Modelis: APPLE SKATĪTIES

Materiāls: 5D Pilna Līme Rūdīts Stikls

Krāsa: Skaidrs, Uzstādīšanas soļi un piesardzības pasākumi 1. Izmantot folijas tīrīšanas komplekts noslaucīt tālruni, lai tas būtu tīrs. 2 .Vieta uzlīme pa caurumu klausuli.Stick atslēgas caurumu ar etiķeti.

3 .Vieta custom līmes pilienus uz gludas, tīrā un no putekļiem brīvā stikla ekrāni.Izmantot katru līmi izmantot.Tas ir ieteicams, lai līme, kas ir izlej pilnībā.Lieko līmi, kas var tikt jānoslauka pirms pagrieziena uz gaismu.Līmi var būt tikai masu un to nevar atdalīt.Pilieni uz ekrāna.

4 .Līme, kas nokrīt uz ekrāna nevar būt gaisa burbuļi, ja ir gaisa burbuli, izmantojiet adatu, lai caurdurtu gaisa burbuli aiziet gaisā.

5 .Noņemiet aizsargplēvi no aizsargplēvi un novietojiet stikla ekrānā, tāpēc, ka stikla kontaktu ar līmi un saudzīgi tulkot stikla, lai piemērotu vietu.Nav paceliet stikla, un ļauj stikls atsevišķi no līmes (ļoti svarīgi).

6 .Pagaidiet aptuveni 30 sekundes ļaujiet līme lēnām izplatījās un līmeni.

7. Tur ir līme, pārplūdes noslaukiet ar tīru drānu.Pēc pārbaudes saglabāšanas kritērijiem mobilā tālruņa rūdīts plēves, lampas, tika pagriezts atpakaļ, un atpakaļ trīs reizes ap malu tālruni, un pēc 3 sekundēm sākotnējā konservēšana (ne centrā), malas līme tika tīrīts atkal, līdz līme pārplūda. (Novērst ar baltām malām vai ilgi burbuļi uz malām)

8. Gaidīt, lai izplūdes gāzēs, lai pabeigtu pēc tam, kad līme, kas pārplūst tīri, pēc tam, kad pozicionēšanas standarta rūdīts filmu ir apmierināta, ieslēgtu gaismu.Citādi lūžņos materiāls.

9. Irradiate mobilā tālruņa UV gaismā un ir nepieciešams, lai apgaismotu divas reizes, aptuveni 60 sekundes, lai sasniegtu pilnībā izārstēt nostāju.

Tagi: klasisko kostīmu belle, karte katalogs refinish, bufera iphone 6 tālruni, ķīna matu cilvēku matiem, bufera iphone 7 anime, ķīmija vakuuma sūkni, klasisks velosipēds mugursoma, keramikas wrapper papīra, čaks m12 kokapstrāde

Modeļi Skatīties 38mm 42mm ekrāna aizsargs
Zīmola Nosaukums Lucu Vakker
Iezīme 5D pilna apdrošināšana
Saderīgu iPhone Modelis IPHONE XR
Izmērs apple skatīties 38 mm un 42 mm 40m 44MM
Saderīgs Tālrunis Zīmols Apple iPhone
Izmantošana mobilais tālrunis
Veids Priekšā Filmas
Model3 Skatīties 40mm rūdīts stikls
Feature3 Ūdensizturīgs
Model1 Skatīties 42mm rūdīts stikls
model4 Skatīties 44mm rūdīts stikls
Feature2 nē burbuļi
Model2 Skatīties 38mm rūdīts stikls
Edge-to-edge Pārklājumu

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti