Mairuige Seksīga Meitene Karavīrs Spēļu Pele Spilventiņu Lielu 300x800/400x900cm Lockedge Datoru Mausepad Paklāja Csgo Tastatūras Galda Paklājiņš

w152138

€4.37

-2.91

€7.28

-39 %

Jauns produkts

Anime Peles Paliktņa Gintama Attēla Iespiests Darbvirsmas Mat Bloķēta Malu Biezumu 2mm/3mm Liels, Peles Paliktņa 90x40/80x40cm Bezmaksas Piegāde

rūpīgi pirms pirkšanas

1. Uz peles paliktņa pieder pie augstas temperatūras siltuma nodošanu, un virsmas, peles paliktnis ir audums un ir graudu.Lai skaidrību un spilgtumu peles paliktņa, nav tik labi, kā datorgrafika.

2. Peles paliktnis ir iespiests pēc vairāk nekā 200 grādu augstā temperatūrā.Tikko saņēmu gumijas garša būs nedaudz lielāks, noglabājiet to vēsā un vēdināmā vietā, lai pāris dienas nebūs garšas.

1.Par apmērs: peles paliktnis ir manuāli mēra, tāpēc būs 1-1.5 cm kļūdu, lūdzu, izlasiet rūpīgi pirms pirkšanas., vai sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu. 2.Par smaku: ražots, tur būs nedaudz smarža, aizzīmogotā iepakojumā.Pēc izsaiņošanas, lūdzu, ielieciet to

vēsā vietā, lai novērstu saules gaismas iedarbības.Pēc tam, kad vienu vai divas dienas, garša ir praktiski bez garšas.

3. Aptuveni apraksts :Ar anti-slīdēšanas dabiskā kaučuka bāzes un perfekti gludu virsmu, šo peli mat ir paredzēti, lai palīdzētu un uzlabotu savu peli.Tā ir ideāla izvēle, lai spēle, darbu, vai ikdienas lietošanai.

4. Par Funkcijām:

1).Paplašinātas un Piemērotas Izmērs:Šī paplašinātā peles paliktņa, kas būs piemērots gan tastatūru un peli,un citas galda priekšmetus.Nodrošina perfektu kustību, telpu, spēļu vai birojā.

2).Ultra-mīksta Auduma Virsma:Optimizēta ātri pārvietojas, kad saglabājot lielisku ātrumu un kontroles laikā spēļu vai darbu.Nodrošina vienkāršākais peles kustībām un labāko reakcijas laiku.

3).Anti-slip Gumijas Bāze:izmantojot peli un tastatūru, peles paliktņa, nav slaidu vai pārvietot.

4).Ūdensizturīgs veiktspēju:Ūdensizturīgs veiktspēju var novērst zināmā mērā sabojāt produkta, ko izraisa izlijis šķidrums.Ja noplūde ir šķidrā par to,daļēju šķidrā būs slīdēt uz leju.Vienlaikus,peles paliktņa viegli tīrīt un mašīna mazgājami.

5.Par Krāsu-Tā, lai fotografēšanas leņķis, kādu krāsu atšķirības ir normālas.

Mums ir spēcīga loģistikas kanālus.

Noklusējuma veidnes ir kravu (Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu) un (Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus).

Zemes gabala ierašanās laiks, Amerikas savienotajās Valstīs, kā piemēram: Ķīna Post reģistrēta zemes gabala 30-39 dienas ierodas.

Ķīna Pasta paka parasti 39-45 dienas ierodas.

ePacket 15-27 dienas ierodas.

Ja jūs vēlaties saņemt ātrāk, loģistika, jūs varat izvēlēties, citi, tādi kā: EMS, e-pasts dārgumu, E Express, DHL, jūs varat baudīt (5% līdz 15%) atlaides, vairāk ātruma loģistika

Piezīme: Sakarā ar jauno politiku, Krievijas un uzvārdu, lūdzu, aizpildiet pilns nosaukums saņēmēja un pareizu saņemšanas, telefons, adrese, pirms jūs maksājat rēķinu.

Ienākumi:

1) Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgriezto preci 15 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis mūsu objekti.Kompensāciju, kas nav iekļautas piegādes izmaksas un atdevi, kuģniecības izmaksas ir jāmaksā pircējam.

2) Ja prece ir bojāta vai pazaudēta, kad viņi ir atgriezušies, pircējs ir atbildīgs par šādu bojātu vai zaudējumu aprēķinā, un mēs nevarētu piedāvāt pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Atsauksmes:

1) Jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir diezgan svarīgi, lai mums.

2) Ja jums patīk mūsu produktu un pakalpojumu, mēs appreciated, jūs vērtētu mums 5 zvaigznēm jauki komentāri atbalstīt mūsu mazo biznesu.

3) Ja jums ir jebkādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūs jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms, pirms mūs atstāt negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs apsolām jums izmēģināt mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt problēmas un sniegt jums mūsu labāko klientu apkalpošanu.

4) Dažreiz tas ir vienkārši pārpratums, ka mēs būsim priecīgi, lai pareizi: )

Tikai viens klikšķis, lai jūsu pasūtījumu, jūs saņemsiet to, ko vēlaties

Q1:Cik ilgi tas veic, lai pielāgotu RGB peles paliktņa?

A1:pēc Pasūtījuma aizņem aptuveni 2-3 dienas.

2. jautājums:Cik ilgi es varu sūtīt uz mūsu valsti?

A2:vidējā valsts vajadzībām, 15-37 dienas.Attālās valstīs, piemēram, Āfrikā, Dienvidamerikā, Okeānija var aizņemt ilgāku laiku.Mēs izmantosim ātri un kvalitāti, transportēšanas metodi, lai palīdzētu jums kuģis.

Q3:Kāds izmērs un izšķirtspēja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu savu attēlu?

A3:piemēram, jums ir nepieciešams, lai pielāgotu 40X90CM peles paliktņa, man vajag, lai tu sūtītu 41X91CM attēlu, attēls būtu pārsniedz peles paliktņa 1CM, tāpēc, ka jūsu attēls nebūs nedz deformējušies, ar izšķirtspēju ir nepieciešams vairāk nekā 1000 pikseļi, protams, lielāku Izšķirtspēju padarīs drukāšanas skaidrāks.

Q4:attēls ir krāsu atšķirība?

A4:Jo principa attēlu izejas, un iemesls, gaismas reklāmas, peles paliktni, tas noteikti ir sliktāk, nekā oriģinālo attēlu.Tas ir normāli.Ja jūs nevarat to pieņemt pilnībā, lūdzu, nav to iegādāties.

Dārgie draugi, es esmu pagodināts, lai apmeklētu mūsu veikalā.Ja jums patīk mūsu produktiem, bet vēlas lielāku peles paliktņa vai izmantot to paklājs, spilveni, paliktņi, utt.lūdzu, sazinieties ar mums tieši.Mūsu peles paliktņa atbalsta pasūtījuma peles paliktņi jebkura izmēra, es novēlu jums laimīgu dzīvi.

Tagi: kda peles paliktnis, sexy animēt peles paliktņa, peles paklājiņš, csgo karambit, spēle peles paliktņa, paklāju galda, anim peles paliktņa, 3d krūts peles paliktņa, anime muca, peles paliktnis xxl

Iepakojums
Materiāls Gumijas
Izmērs Large
Modeļa Numurs gamin
apraksts 1 Peles Paliktņa,Spēļu Pele Spilventiņu
MALU lockedge
apraksts 2 Peles paliktņa spēlētājs,Peles paliktņa datoru
style2 non-slip
VIRSMA Audums
Produkti Statusu Sastāvs
Zīmola Nosaukums Mairuige
Stils Anime Peles Paliktņa
Izmērs Variants Home / Office / Āra

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti